Da li je ovo najgori imitator Davida Beckhama ikada?

Objavljeno: 09.04. 09:44

Andy Hamer radi kao profesionlni imitator slavnog sportiste (foto: ITV)

Andy Hamer radi kao profesionlni imitator slavnog sportiste (foto: ITV)

Juče su gledaoci jutarnjeg programa ITV-a imali priliku da gledaju dokumetarac Lookalikes, opisan kao spoj rijalitija i komedije, u kom je gostovao Andy Harmer, poznat kao imitator Davida Beckhama.

On je u emisiji opisao kako izgleda život kada ste imitator poznatih ličnosti. “Ja vodim agenciju koja zapošljava osobe koje liče na poznate osobe i tu nastaju veoma komične situacije”, kaže ovaj Britanac i dodaje: “Život koji vodim kao Beckham je sasvim OK, ne kao onda kada je on bio na vrhuncu slave kao kapiten nacionalnog tima. Sada, kada se penzionisao, smislio sam nešto čime ću se baviti nakon što sam bio Beckham”.

Ima li sličnosti? (foto: PA)

Ima li sličnosti? (foto: PA)

Nažalost, gledaoci emisije nisu bili naklonjeni ovom imitatoru i na Twitteru su uputili mnogo kririka na Hamerov račun. Jedan je napisao: “Nadam se da David Beckham ne gleda jutranji program jer ovaj čovek uopšte ne liči na njega”, dok je drugi korisnik dodao: “Najgora sličnost sa nekim koju sam ikada video. Nadam se da ti ovo nije pravi posao”.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...