in

Ovako se Beckhamovi provode na Jadranskom moru

Nije tajna da porodica Beckham voli Jadransko primorje, još otkako su pre nekoliko godina odlučili da posete ostrvo Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Čini se da im je, u jeku priprema za selidbu u Majami, bio potreban odmor, te su se porodično spakovali i došli na Jadran. David Victoria, sa decom Romeom, Cruzom i Harper ponovo su posetili jedno od najluskuznijih letovališta u Evropi.

Na svom Instagram profilu, vlasnica velikog modnog brenda objavila je fotografije s decom, ali i suprugom. Sudeći prema tome, par je srećniji i zaljubljeniji no ikad, a zajednički porodični trenuci su im preko potrebni.

Osim što uživaju na jahti, oprobali su se i u brojnim letnim sportovima. Victoria nije baš bila oduševljena što njena osmogodišnja kćer na parasailing, ali David i Harper odlično su se zabavili.

Nakon provoda na jahti, porodica se vratila u vilu, gde je vežbala i jogu. Victoria se čak i pohvalila suprugom koji je bio najbolji u jogi i da je znala da će on najbolje proći. No, nije on jedini koji je uspio, jer zavidan rezultat je pokazao i njihov najstariji sin Brooklyn koji ide u očevom smeru.