Prati nas

Donna Ares mora na još 3 hemoterapije!

Extra

Donna Ares mora na još 3 hemoterapije!

Pevačica nastavlja bitku sa opakom bolešču! (foto: Facebook)

Pevačica nastavlja bitku sa opakom bolešču! (foto: Facebook)

Pevačica Dona Ares koja se bori sa tumorom, pod budnim je okom javnosti zbog svoje hrabre borbe protiv opake bolesti. Naravno, Doni svi žele potpuni oporavak.

Ipak, iako nije bilo planirano pevačica će nastaviti sa primanjem hemoterapije, što i napisala i na svom Facebook nalogu.

“Hvala Bogu pa dobro podnosim i treću… Prva krizna nedelja prolazi, a onda me čekaju ne jedna, nego najmanje još tri hemoterapije… To je najnovija vest… Dakle, za početak 6 ciklusa hemoterapije. Biće pletenja i riba i ribica. Volim vas!”, napisala je Dona, aludirajući na način kako krati vreme dok se bori sa bolešću.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. STARSHIP**

  12/12/2014 at 5:16 pm

  OVA OD KADA SE RAZBOLJELA NE SILAZI SA ZUTE STAMPE

 2. Mile

  12/12/2014 at 6:53 pm

  @STARSHIP Bas si osecajan… Kako vidim uvek imas nesto negativno da kazes za svaku licnost iz javnog zivota. Tacno, zena ne silazi iz stampe i veliki je borac i primer svakome od nas koji je mlad oboleo od ove opake bolesti. Video bih bas tebe kako bi podneo kad ti lekar u dvadeset i nekoj saopsti da pred tobom stoji borba za goli zivot. Ja na zalost znam kako izgleda to. Ne znam ni jednu pesmu ove pevacice, ali mi je uzor i inspiracija da budem jaci i istrajniji i da se nedam. Svaka joj cast na svemu sto je uradila kako bi ohrabrila sve nas koji sme suoceni sa ovom grozotom. A ti… Bas si osoba za primer. Ne zelim ti nista zlo, kao i nikome drugom, naprotiv, ali mogao bi malo da smanjis friustracije i negativnost i skratis jezicinu. Odakle u tebi toliko zuci, stvarno mi nije jasno.

 3. Blblbl

  12/12/2014 at 8:11 pm

  @STARSHIP** Slučajno sam ti lajkovala komentar, ali gadiš mi se.
  @Mile Svaka čast na komentaru! Želim ti sve najbolje u životu, Bog je uz tebe!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top