JK pružila podršku bolesnoj koleginici!

Podrška od samog starta! (foto: Opera17)

Bosanska pevačica Donna Ares već nekoliko meseci vodi borbu sa opakom bolešću. Ona hrabro podnosi sve nedaće koje su je zadesile i svakodnevno na društvenim mrežama nailazi na poruke podrške svojih fanova i kolega.

Posle članova benda Dubioza kolektiv, Selme Bajrmi i Dina Merlina koji su u bolnici posetili pevačicu, poslednju u nizu ohrabrijućih poruka poslala joj je Jelena Karleuša. Ona je u jednom intervijuu izjavila: “Želela bih da pozdravim ženu heroja Donnu Ares! Tek kada čovek više nema izbora shvati koliko je jak. Dajem joj punu podršku, ljubav i veru. Sigurna sam da sam na njenom mestu takođe našla svu tu snagu koju ona ima, da se borim i izborim. Sigurna sam da će sve biti u redu, zbog toga što žene kao ona, ne mogu, a da se ne izbore i da iz svake bitke ne izađu kao pobednice”.

Donna je pole ovog intervjua na Facebooku objavila komnetar u kome kaže da već duže vreme želi da se zahvali Karleuši nazvavši je ‘najvećom laficom na estradi’ i otkrila je da je upravo Jelena na početku bolesti najviše ohrabrivala svojim emotivnim porukama podrške.

“Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti… Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca”, dodala je Ares u svojoj poruci JK.

Povezane vesti