Search
Close this search box.

U serijama i filmovima su glumili braću i sestre, u stvarnom životu su bili u vezi

Parovi ponekad i nakon raskida nastave da glume zajedno (foto: CW)

Iako su u serijama i na filmovima glumili braću i sestre, u stvarnom životu bili su više od kolega i prijatelja.

Nisu mogli protiv hemije koju su osećali, te su se upustili u ljubavne veze iako su pred kamerama glumili da su u srodstvu. Publici to nije mnogo smetalo (ili jednostavno nije znala ništa o tome), a neki su čak i nakon okončanja veze i završetka snimanja ostali u sjajnim odnosima.

Evo koji glumci su započli veze glumeći braću i sestre.

1. Selena Gomez & David Henrie

(foto: Wenn)

Romansa brata i sestre Russo iz serije Wizards of Weverly Place nikada zvanično nije potvrđena, ali je bilo mnogo glasina o vezi Selene i Davida, odnosno Alex i Justina. Oni su i dalje dobri prijatelji i nedavo je Gomezova sa ostatkom ekipe bila gost na venčanju svog ‘brata’/bivšeg dečka.

2. Lauren Graham & Peter Krause

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Lauren i Peter glumili su sestru i brata u seriji Parenthood, i njegov lik je uvek bio oslonac sestri u najtežim trenucima. Bio je divan brat i divan otac, a u stravnom životu on je divan partner glumici sa kojojm je u vezi već pet godina.

3. Blake Lively & Penn Badgley
(foto: Wenn)
(foto: Wenn)
U seriji Tračara, Dan i Serena, odnosno Penn Badgley i Blake Lively najpre su započeli vezu, a kasnije obnovljena romansa njegovog oca i njene majke i njihovo venčanje, dovelo je do toga da njih dvoje postanu polubrat i polusestra. U stravnom životu, zabavljali su se do 2010. godine.
4. Ian Somerhalder & Maggie Grace
(foto: Wenn)
(foto: Wenn)
Još jedan par polubrata i sestre koji koji su tokom snimanja serije započeli romansu. U hit seriji Izgubljeni, likovi koje su Maggie i Ian tumačili, Shannon i Boone imaju neku vrstu ljubavne veze, a par je bio zaljubljen i u stvarnom životu.
5. Will Arnett & Amy Poehler
amypoehler_willarnett
Ko može da zaboravi sjajne uloge Amy Poehler i Will Arnetta u filmu Blades of glory. Par je vreme snimanja bio u braku i komične scene između brata i sestre koje su se graničile sa incestom su maestralno oglumili.
6. Hayden Panettiere & Milo Ventimiglia
(foto: Wenn)
(foto: Wenn)
Hay and Milo su se upoznali na snimanju serije Heroes, ali nisu glumili brata i sestru, već strica i bratanicu. Među njima je 12 godina razlike, ali im to nije smetalo da započnu dvogodinju vezu tokom snimanja, koja je trajala od 2007. do 2009. godine.
7. Michael C Hall & Jennifer Carpenter
(foto: Wenn)
(foto: Wenn)
Dexter i njegova sestra iz serije Debra, odnosno Hall i Carpenterova, upoznali su se na snimanju serije Dexter 2006. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Međutim, usledio je razvod 2010. godine, a oni su i daje u seriji morali da glume zajedno. Ipak, oboje su tvrdili da su ostali u sjajnim odnosima.

POSLEDNJE VESTI