Počinje snimanje serije o Aci Lukasu: traže se glumci za preostale uloge

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Serija i film o Aci Lukasu pod nazivom „Kafana na Balkanu“ uskoro počinje sa snimanjem. Za sada su podeljene samo dve uloge, Aca Lukas će navodno glumiti samog sebe, dok će lik njegovog oca tumačiti Mima Karadžić. Lukasov producent Saša Mirković u potrazi je za glumcima koji će igrati ostale likove iz pevačevog života.

Mirković je obajvio na svom instagramu datum kastinga, i kako se glumci mogu prijaviti.

„10. novembra „Hype“ production kao izvršna produkcija organizuje kasting za odabir glumaca za igranu seriju i film „Kafana na Balkanu“ po scenariju Vanje Bulića koji je inspirisan životom i karijerom Ace Lukasa.“ napisao je Saša Mirković na svom Instagramu, preneo je Alo.

Serija „Kafana na Balkanu“, snimaće se po Lukasovoj autobiografskoj knjizi „Ovo sam ja“, a kako su mediji ranije pisali, za scenario je bio zadužen Vanja Bulić. Takođe, najavljno je da će serija imati 12 epizoda, kao i da će Kristina Kija Kockar takođe imati ulogu.

Zanimljivo je i to da je Aca Lukas, u vreme obajvljivanja biografije, govorio da neće glumiti sebi.

„To nije klasična biografija sa podacima, već knjiga sa pričama. Radimo i seriju i film. Ja sigurno neću glumiti samoga sebe. Biće to neki glumac, ali ne neko ko je poznat. Želim da to bude neko za koga će sutra na ulici reći: Evo Ace Lukasa“, ispričao je pevač za SVET.

Uz to, postojala je i spekulacija da bi Acu, mogu da igra glumac Marko Živić, mada je sada to isključno jer se Marko bori sa korona virusom u bolnici.

https://www.instagram.com/p/CUzyL56t6CC/

Lukas je nedavno i rekao da će zbog dinamike njegovog života i drugi pevači koji su njemu bliski uzeti učešće u ovom filmu i seriji.

„Serija će biti zasnovana na anegdotama, jedna anegdota, jedna epizoda, pošto je moj život pun komičnih i zanimljivih priča. Svakako da će i neke kolege učestvovati u filmu, ali videćemo kako ćemo to da napravimo.“

Međutim, još uvek nije poznato da li će u seriji biti mnogo škakljivih detalja jer je i sam pevač sa svojim timom neodlučan po tom pitanju.

“ Ako misliš na tajne detalje koje bih eventualno mogao da otkrijem, možda. Još uvek ne znamo da li ćemo ići s neba pa u rebra ili će svaka podudarnost biti slučajna,“ istakao je u svom maniru Lukas.

POSLEDNJE VESTI