Search
Close this search box.

Stopirano snimanje serije Igra sudbine: Milica Milša ne može da glumi, skrhana

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Milša ne može da dođe sebi od kada je njen kolega Nenad Nenadović preminuo od korone! Toliko je potresena da se zatvorila u stan i nigde ne mrda, čak ne može ni da snima nove epizode serije „Igra sudbine“.

Zbog toga njen muž Žarko Jokanović mora da menja scenario jer je Nenadova uloga Brunera bila ključna u nastavku serijala.

„Nenadova iznenadna smrt je Milicu i Žarka potpuno blokirala. Nemi su od bola. Oni su bili nerazdvojni godinama, pogotovo u poslednje dve godine koliko traje snimanje serije u kojoj je Neša kao Bruner briljirao,“ počinje izvor.

 „Snimanje je stopirano dok svi ne dođu sebi od šoka, ali i dok Žarko ne promeni scenario. Milica se skoro nikome ne javlja na telefon, sva je naduta od plakanja i bleda kao krpa. Ovakva nije bila ni kada je Žarko bio u bolnici i kada se borio sa koronavirusom“, objašnjava jedna od Miličinih koleginica za Star i nastavlja:

https://www.instagram.com/p/CUvJrmsMLHa/

„Milica je ubeđena da neće moći kao Ada Kanački da briljira kao do sada jer će je na snimanjima sve podsećati na Nenada.“

„U strahu je da će stalno plakati i da će zbog nje snimanja trajati mnogo dugo, da će scene po sto puta ponavljati, a onda će i ostali glumci trpeti. Zato je odlučila da napravi pauzu dok se malo ne oporavi od šoka.“

POSLEDNJE VESTI