Milica Milša: Prava je lutrija što je moj Žarko preživeo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Milša i njen muž Žarko Jokanović više od tri nedelje vodili su tešku borbu sa koronavirusom. Glumica je uspela da se oporavi kod kuće, a njen muž Žarko nije imao tu sreću, pa je nekoliko dana bio u teškom stanju u bolnici na Karaburmi.

I dok ih mnogi osuđuju da su lagali da imaju virus, Milica kaže da je to ne dotiče, te da je fokusirana na muža jer njemu tek sledi oporavak.

„Žarko je konačno ozdravio i kod kuće je, ali je iznemogao i iscrpljen. Sada mu sledi ozbiljan oporavak od mesec dana kako bi povratio snagu. Ovaj virus je prava lutrija! Na svu sreću, moj Žarko je uspeo da preživi. Ja sam relativno dobro prošla jer nisam imala velikih problema i jakih simptoma. Mnogo mojih bliskih prijatelja je umrlo, pa se mnogo nerviram kada čujem da pojedinci ne veruju da ova bolest uopšte postoji,“ kaže Milica za STAR i otkriva kako se zarazila.

https://www.instagram.com/p/CID9VglJGXT/

„Mene je zarazio jedan kolega glumac, jer kada snimamo, ne možemo da nosimo maske. I to je onda jedan lanac koji nema kraja. Ali šta da se radi kad nam je poziv takav. Snimanje serije’ Igra sudbine’ je stopirano, a u planu je da se nastavi kad svi glumci ozdrave i vrate se u formu. Epizode koje se sada prikazuju snimili smo pre tri meseca, tako da neće biti prekida u emitovanju,“ objasnila je Milica.

Ona e osvrnula na komentar Eve Ras koja ju je optužila da laže da je preležala koronu.

„Ne znam šta to Eva priča, nisam se čula sa njom, ali znam da je ona jako ugrožena zbog virusa. Želim joj da preživi sve ovo. Ona ima neverovatnu sudbinu iza sebe, zbog čega ne mogu ništa da joj zamerim,“ objasnila je Milica.

POSLEDNJE VESTI