Search
Close this search box.

Lukas voli da iritira: Goca Tržan udarila na kolegu po kolegi, ni njegova pesma joj se ne sviđa!?

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pevačica Goca Tržan otkrila je šta misli o našoj ovogodišnjoj predstavnici na Evrosongu Ani Đurić Konstrakti, ali i Aci Lukasu, koji je brojnim skandalima obeležio ovogodišnje takmičenje.
Goca je u poslednjem trenutku odustala od učešća na „Pesmi za Evroviziju“, ali je, kako kaže za Informer, prezadovoljna ovogodišnjom pobednicom. S druge strane, numera „Oskar“ koju je izveo Aca Lukas, Tržanovoj nije legla.
„Iskreno, meni se nije svidela Lukasova pesma. Ne mislim da je to pesma… jednostavno nije po mom ukusu… On je fakat balkanska zvezda koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovek koji treba da ide da predstavlja Srbiju, nisam sigurna u to,“ kaže Goca. Ona dodaje da je ne čudi što je Lukas pre finala optuživao organizatore da je takmičenje namešteno i tako izazvao brojne skandale: „Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da iritira i da bode prst u oko, to je njegov način,“ rekla je pevačica. Goca poručuje Lukasu da bi sada trebalo da čestita Ani Đurić Konstrakti. „Žena je pobedila, pruži ruku, čestitaj i idi dalje. Kako da ti kažem. Možeš sada da teraš mak na konac dokle hoćeš, ali čovek mora da bude podjednako dobar i kada dobija i kada gubi.“ Tržanka smatra da Konstrakta ne može da se snađe u svom ovom ludilu: „Žena u ovome u čemu se našla je u potpunom čudu i pita se: „Što mene napada neki Aca Lukas, šta ja idem sa njim?“ To je glupo! Mislim stavio si ženu u takvu poziciju, a ona nije uopšte iz ovog sveta. Vi ne biste znali ko je ona da nije pobedila na izboru za pesmu Evrovizije.“

POSLEDNJE VESTI