Search
Close this search box.

Bajaga bez komentara na priče da je napao Acu Lukasa

Legendarni rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, koji je prethodnih dana bio u centru zbivanja na festivalu za izbor za pesmu za Evroviziju, a zbog navodne svadje sa Lukasom, na finalu ovog festivala nije imao komentar za medije.
Lukas je nešto pred početak programa samo brzo ušetao, neželeći da daje izjave za medije. Tokom proteklih dana, jedan od finalista, Aca Lukas rekao da je umalo došlo do fizičkog sukoba između njega i Bajage. „Mi smo se prijavili za ovo takmičenje iz razloga, a nismo znali da će biti namešteno. Mi možemo i to da pobedimo. Sramota je šta ovde rade. Niko nije ovde blesav. Stavili ste starog, izgužvanog Bajagu, koji je strašan umetnik, počeo da glumi budalu, priča o politici na sred festivala, ja sam šokiran. Sa onom ofarbanom kosom, ne sme da izađe na kišu… Ovo je tragedija, ja sam šokiran,“ tvrdio je Lukas. „Momčilo Bajagić Bajaga i ja je goruća tema. Poznajem ga 30 godina. Sretali smo se, družili se, par puta sam ih vodio u provod… Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pesme često, došli smo sinoć tamo, javili smo se. Ja sam se pozdravio sa njim i onda je on rekao: „Znaš, brate, pevao si moju pesmu, u nekoj tvojoj emisiji. Ne može, ne pevam ja tvoje pesme, j*bote. Bio ti je Vesić gost…“ A mene i Boru Čorbu ne može da vidi očima zbog naših stavova. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi. Cela priča je da on mene isprovocira i iznervira. Bajaga mora da promeni dilera jer ga je uspavao.“
Podsetimo, prema rečima izvora Kurira, povod za prozivke između Lukasa i Bajage bili su suprotsavljeni politički stavovi. “Bajaga mi je prolazeći pored moje garderobe dobacio, ja sam mu odgovorio na moj način na njegovu provokaciju i on je otišao. Nekim medijima koji su me pozvali pred nastup rekao sam da nije bilo ničega da ne bih sebi stvorio još veću tenziju pred izlazak na scenu jer mi je već Bajaga pomerio živac. Provokacija je bilo, kao što sam rekao ja sam odgovorio u svom stilu. Da smo bili na nekom drugom mestu možda bi i dobio to što sam mu rekao”, rekao je Lukas nakon što je sišao sa bine u telefonskom razgovoru za Kurir.
Bajaga je to demantovao, a Lukas je na organizovanim konferencijama vređao muzičara i nazivao ga narkomanom.

POSLEDNJE VESTI