Jezičina joj je došla do izražaja, ne zna da ubode hit: Menadžer Ace Lukasa odgovorio Tržanovoj na prozivke!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pop pevačica Goca Tržan nedavno je medijima istakla kako joj se numera „Oskar“ Ace Lukasa, kojom se predstavio na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju“ nije dopala, ali i da je pevač skandal majstor, te da voli da iritira.

Ovaj zaključak s podsmehom su dočekali Lukas i njegov menadžer Saša Mirković, te su se oglasili.

„Što se tiče novog estradnog rata na estradi, poznato je da se u naš rat uvlače sami, evo tako i Goca Tržan koju niko ništa nije pitao. Poslednji put hit je ubola odmah nakon što su i dinosaurusi nestali s planete, pa se prešaltovala u voditeljske vode, kako bi joj jezičina konačno došla do izražaja, pošto pesma nikako ni da pokuca na vrata. Izgledom takođe ne može da izdominira pa joj je komentarisanje Lukasovog učešća na Izboru za pesmu Evrovizije jedino preostalo. Ne ljutimo se, kad već nije znala da se uda, da ponudi novi hit, ne daj bože neki koncert, neka se ona našla u ulozi kritičara. Mada, i jeziku treba odmor, jer neka samopouzdanja odu u pogrešnom smeru pa završe u moru arogancije,“ rekao je Saša i dodao:

„Još nisam zaboravio kad sam morao da organizujem njen koncert za jednog čovek,  jer nije mogla da proda ni 50 karata za „Sava Centar“. Da nismo pribegli toj fori njoj bi još tada propala karijera pevačice,“ objasnio je vlasnik „Hype“ produkcije, a potom se nadovezao i pevač.

Hajde sledeći put kad me zovete da nešto komentarišem neka to bude nešto ozbiljno. Nemam vremena za neozbiljna pitanja i još neozbiljnije likove,“ završava Aca Lukas.

Podsetimo, Goca na ove konstatacije nije uzvratila, ali je nedavno snimila video u vezi sa pobednicom Konstraktom i numerom „In corpore sano“.

„Iskrena da budem nisam gledala nijedno veče, bila sam loše, fizički nisam mogla da gledam, ali sam kasnije videla o čemu se radi. Poželela sam kolegama mnogo sreće, vizuelno je fantastično izgledalo. Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena. Glasovi su mi dali nadu da umetnost može biti prihvaćena. Ima mnogi ljudi koji žele da čuju ovako nešto samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, pregotivna je, nastup joj je bio vrh i nije potrebno da skačeš sa plafona. Koncept je suština, to što je ona htela da kaže nastupom. Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće. Jedna lepa, prirodno, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna žena nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna. Umetnica mora biti zdrava,“ istakla  je pevačica na svom Jutjub kanalu.

POSLEDNJE VESTI