Search
Close this search box.

Prava igra sudbine! Glumci se nisu podnosili pre snimanja: „Izbacio sam ga iz stana“

Kolege glumci Ammar Mešić i Stevan Piale dugo nisu jedan drugog očima mogli da gledaju. Prema Mešićevom daljem priznanju, kojim je pokrenulo i pravu lavinu komentara na Instagramu, ni Piale nije siguran – otkud tačno tolika mržnja, koja je svakako dugo strajala.
Danas, po svemu sudeći, u odličnim su odnosima, međutim „ruže su počele da im cvetaju“ tek posle jedne pijane noći, koja je, po svemu sudeći, morala da im se dogodi ne bi li izgaldili nesuglasice, prenosi 24sedam.rs. „Evo, jedna jako zanimljiva stvar… Ali je stvarno istina. Pre serije „Igra sudbine“, Stevan Piale i ja smo se često sretali po kastinzima i čak smo igrali u jednoj predstavi zajedno. Nismo imali ništa zajedničko sem jedne stvari… Nismo se podnosili,“ počeo je Ammar uz njihovu zajedničku fotografiju, pa dodao: „Ni on mene ni ja njega. I dan-danas ne znamo razlog zašto, ali je tako bilo. Dok se nismo napili i otvorili dušu i rekli,“istakao je glumac uz emotikon smeha do suza. Njegovoj priči tu nije bio i kraj. https://www.instagram.com/p/CovGpi_snxz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e1261aad-fcc7-4c47-ba39-2372578076b3

„Izbacio sam ga iz stana!“

„I još jedna zanimljiva stvar jeste da sam ga za moj 29. rođendan isterao iz mog stana gde smo slavili rođendan. Razlog? Nemam pojma. Smatrao sam da tako treba jer se nešto pravio pametan. Mislim ni danas nije ništa drugačije ali eto.“ smejao se dalje on, uz oznake serije u kojoj igraju, kao i „kumovi“.

POSLEDNJE VESTI