Duško Tošić zabranio Jeleni Karleuši da snima reality

Facebook
Facebook Jelena Karleuša dobila je ponudu od jedne turske produkcijske kuće za snimanje reality emisije o njoj i njenoj porodici, no do toga neće doći.
Kako piše Kurir, oni su Jeleni ponudili veliku svotu novca, ne bi li je pratili svakog dana, je njen suprug Duško Tošić zabranio da potpiše ugovor. S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi uz kratko – ne. „Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namenjen njenom braku s Tošićem, koji je velika zvezda u Turskoj,“ priča izvor koji dodaje da se Jelena sada kaje zbog toga što je odbila ponudu. Facebook Sa druge strane, Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspeha u fudbalu i njegovog kluba Beşiktaş, pa tako Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubedi da pristane na saradnju. „Tačno je da sam imala ponudu od Turaka, ali Duško nije za saradnju. Nepotkupljiv je ma koliko da mu nude novca. Šta da radim, ja bih pristala na keca. Čovek je bogat i ne treba mu para, a mi siromašne supruge moramo da se složimo. Inače, Duško voli da ja kažem kako trošim svoju lovu, a ne njegovu. Skoro sam izjavila da sam zaradila više para od njega, ali to je bilo samo na nedeljnom nivou. Na mesečnom nema šanse da ga prestignem, a tek na godišnjem da i ne govorim,“ rekla je Jelena za Kurir.

3 Responses

  1. I kao i uvijek Jeca je pljuvala pa sad polizala. Hehehe kakav komplels u glavi i dusi ima Jeca! ??

  2. eto, turci pored mladjih, talentovanih, kulturnijih, lepsih, pametnijih, originalnijih itd svojih estradnuh umetnika se zainteresovali za debelu, matoru, netalentovanu alapacu. a duske sve zabranio
    i onda je dosao mrmot i smotao cokoladu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI