Prati nas

Hot!

Kim Catrall progovorila o svađi sa koleginicama iz serije ‘Seks i grad’

Foto: arhiva

Kim Cattrall u novom je intervjuu udarila na nekadašnje kolegice iz serije Seks i grad.

Glumica, koja je godinama tumačila lik slobodne Samanthe Jones, ispričala je da nikad nije bila u dobrim odnosima sa svojim koleginicama Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristen Davis. Na pitanje novinara kako bi opisala svoj odnos s njima, 61-godišnja glumica iskoristila je reč ‘otrovan’.

Kaže da s njima ima samo jednu zajedničku stvar – sve su glumile u obožavanoj seriji.

“One sve imaju decu, ja sam deset godina starija od njih i otkad smo završili sa snimanjem serije, većinu svog vremena provodim izvan New Yorka tako da ih ne viđam. Jedino što smo imale zajedničko je serija, a ona je odavno gotova”, objasnila je Cattrall.

Prošle nedelje je Sarah Jessica potvrdila da se treći nastavak filma ipak neće snimati. Rekla je da je produkcija to odlučila u poslednjem trenutku, a odmah su mogleda se čuju i glasine da je glavni krivac za to upravo Kim i njeni apsurdni zahtevi.

1 komentar

1 komentar

  1. Get a life.

    04. 10. 2017. at 22:16

    Pa dovoljna su 2 dijela,i proslo je dosta vremena od zadnjeg,sve cetiri su zasle vec u neke godine da bi se vratile opet u istom stilu. Definitivno su dobre glumice,kad se ta netrpeljivost nikad nije pokazala i kad su mogle toliko dugo da glume zajedno?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top