Prati nas

Drake i Rihanna ponovo zajedno!?

Extra

Drake i Rihanna ponovo zajedno!?

Iako nikada zvanično nisu bili zajedno, zvezde imaju dugu istoriju kolaboracija na pesmama i spotovima, što je svakako ostavilo neizbrisiv trag u njihovim životima

Jedan od najmoćnijih parova Holivuda, Beyonce and Jay Z, organizovali su proslavu nakon prošlonedeljne dodele Oskara na koje su pozvali neke od najvećih imena današnjice, uključući Adele i Alexa Rodrigueza!

Pored ovih zvezda, na zabavi se desilo nešto neočekivano. Naime, Rihanna i Drake navodno su rasplamsali ljubavne strasti, prvi put od 2016. godine kada su se glasine o njihovom zabavljaju pojavile. Oni su većinu večeri proveli zajedno na podijumu za ples, gde su se jako dobro zabavljali.

Susret se dogodio na stepeništu, gde su se zvezde sasvim slučajno našle u isto vreme, i obzirom da su oboje bili u grupi zajedničkih prijatelja fino su proćaskali i bili jako ljubazni jedno prema drugome.

Bili su jako raspoloženi i nije bilo tenzija, oboje su fino proćaskali i proveli nekih desetak minuta ispred kupatila pričajući” , objasnio je izvor.

Drugi izvor je dodao da je njihovo zabavljanje na žurci bilo strogo prijateljski kao i da nije delovalo da ima bilo kakvih interesa za nešto više, ni sa jedne, a ni sa druge strane.

Pevačica i reper su se prvi put upoznali 2009. godine, a sve do 2011. su ih pratile glasine o romantičnoj vezi. Međutim, Rihanna je tada sve negirala navodeći da su samo jako dobri prijatelji.

Tokom 2013. godine, Drake je u emisiji kod Ellen DeGeneres bio upitan o mogućoj vezi sa Rihannom, na šta se samo nasmejao i rekao “sjajna devojka, imali smo naš trenutak“.

Tokom dodele VMA nagrada 2016. godine, Drake je izjavio da je u Rihannu zaljubljen još od kada je imao 22 godine i nežno je poljubio u obraz.

I iako nikada zvanično nisu bili zajedno, zvezde imaju dugu istoriju kolaboracija na pesmama i spotovima, što je svakako ostavilo neizbrisiv trag u njihovim životima.


1 komentar

1 komentar

  1. Riri

    28. 02. 2019. at 21:47

    Ovo je laz i to velika..Zena vidjena sa Hasanom na kosarkaskoj utakmici prije dva-tri dana i bili su vidno zaljubljeni..Informisite se bolje. Imate cak u slike njih dvoje.Tako da, nista od Drakea hvala Bogu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top
Overlay