Prati nas

Druga strana priče: evo šta otac Dejana Ketića ima da kaže o svom sinu

Šokantno

Druga strana priče: evo šta otac Dejana Ketića ima da kaže o svom sinu

(foto:screenshot)

(foto:screenshot)

Dejan Ketić, učesnik šou programa Ja imam talenat, o kom smo nedavno pisali da su ga roditelji ostavili kao bebu i da ne žele nikakav kontakt sa njim, ponovo se našao u središtu interesovanja javnosti, kada se oglasio i njegov otac povodom ‘tužne životne priče’ svog sina.


Njegov otac Ilija, tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin pravi probleme u novoj porodici. Ilija živi u Žagubici sa novom porodicom, suprugom i troje dece.

“Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanici kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u ‘Zvečansku’ i predala im Dejana. Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom, ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete. Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac. Rekao sam mu da sam njegov otac ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući”, podelio je Ilija svoju stranu priče za Alo!.

Kako meštani opštine tvrde, njegova maćeha ne želi da ga primi u kuću pa iz tog razloga mladi reper zimi iznajmljuje trošnu kuću a leti kako se snađe, uglavnom spava na ulici. Dok njegov otac tvrdi drugačije: “Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flasom u ruci. Tada sam mu rekao:’Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.’ Onda je on otišao i više se nikad nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće. Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac”, objašnjava Dejanov otac, kako prenosi pomenuti list.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.netKlikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top