Izazvao je aplauze i suze u ‘Ja imam talenat’, a sada otkriva još detalja svoje tužne priče

(foto:screenshot)

Dejan Ketić, učesnik takmičarskog šoua programa Ja imam talenat, svojom tužnom pričom rasplakao je žiri i većinu gledalaca televizije Pink.
Mladog repera odmah po rođenju ostavili su roditelji u domu za nezbrinutu decu, što ga nije sputavalo da izraste u talentovanog repera. Ketić je pre otprilike godinu dana upoznao svoje roditelje, i rekao im sve što mu je bilo na duši.

“Kada sam saznao ko su mi roditelji, otišao sam kod njih kući. Preko prijatelja sam došao do njih, ali više ne želim da im se vraćam. Oni nisu imali opravdanje za sve što su mi uradili. Nisu umeli ni da mi objasne zašto su to učinili. Ne želim da ih vidim ponovo, mnogo su me razočarali i povredili. Kada sam ih video svašta sam im rekao, jer sam besan i ljut na njih zato što su bili u stanju da tako nešto urade. Bez obzira na sve, oni i dalje ne žele da me vide, ali više ni ja njh. Nisu mi se izvinili zbog svega, ništa mi nisu rekli, nisu želeli da mi kažu. To su loši roditelji koji su u stanju da tako nešto urade detetu i da tako pomisle da su se otarasili svega i završili sve svoje obaveze”, izjavio je Dejan za Alo!.

Dejan je izjavio za pomenuti list da je teško živeti sa tim da ga roditelji nikad nisu tražili niti pitali za njega.  Nakon izvođenja numere u kojoj je opevao deo svog života, rasplakao je celu Srbiju a tako i stručan žiri takmičarskog šoua.

“Bilo mi je teško kada je trebalo da izvedem pesmu, iskreno nije mi bilo nimalo lako. Osetio sam nalet emocija i samo sam želeo da ne zaplačem na sceni, već da sve iznesem na način na koji to treba izneti. Komentari mojih prijatelja i ljudi koji me okružuju su bili više nego pozitini, oni su bili oduševljeni mojim nastupom. Najbitniji komenatar koji sam želeo da čujem bio je od Danice i Raste. Tek kada su mi rekli svoje mišljenje i sud o pevanju, bilo mi je mnogo lakše, jer njihov rad pratim”, završava mladi reper iz Žagubice.

Povezane vesti

Back to Top