Prati nas

Učesnici šoua ‘Ja imam talenat’ raspametili horskim izvođenjem Rastine pesme

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Kako odmiču krugovi u takmičarskom šou programu Ja imam talenat, kandidati postaju sve bolji i daju sve od sebe da odu korak dalje od onoga što je u prethodnom krugu impresioniralo članove žirija.

Sastav Vocal 5 je možda otišao i najdalje u tome, tako što su svoj horski nastup upotpunili instrumentima i koreografijom, ali i neobičnim odabirom pesama.

Naime, oni su ukomponovali nekoliko numera Stefana Đurića Raste, te su na taj način oduševili i samog autora, dok je njegova supruga Ana Nikolić, koja ih je takođe pohvalila, morala da doda: “Moj suprug to ipak radi bolje”.

1 komentar

1 komentar

  1. Uhh..

    18. 03. 2017. at 02:06

    Iskreno, ne znam sta bih rekla.. Ceo ovaj show naš kada ga uporedimo sa istim u drugim zemljama je sprdnja. Vocal 5 su super, zanimljiva grupa, al daleko od talenta.. Ove godine sramni ucesnici ako njih forsirate. Srecno dalje momci i devojke i aj malo nesto svoje ne da skidate od drugih izvodjaca i starih emisija iz raznih zemalja.. A vi ljudi, imate svi net i smart telefone pa malo se obavestite da ne mislite za prosek da je talenat.. Pozdrav svima! Love!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top