Search
Close this search box.

Žiri gutao knedle: Najseksepilinija plesna tačka viđena na televiziji

Oduševila sve svojim plesom (foto: Screenshot)

Mlada Moldavka Antonina Golosejeva preko noći je postala internet senzacijama kada je objavljen snimak njenog plesa u rumunskom izdanju šou programa Ja imam talenat.

Atraktivna 19-godišnakinja pojavila se pred žirijem u potpeticama od 20 cm i izvela nesvakidašnji ples koji je u čudu ostavio i članove žirija i publiku kraj malih ekrana.

Svojom seksepilnom tačkom posebno je oduševila muški deo publike, čije su reakcije na Antoninino uvijanje po sceni neprocenjive. Njhovi hipnotušući pogledi i gutanja knedle govorili su više od reči.

Goloseeva je objasnila kako su je za nastup inspirisale njene lepe instruktorke plesa od kojih je učila još kao devojčica u Ukrajini i Rusiji. „Bile su jako zgodne i ‘zračile’ su. Kontrast između njihove ženstvenosti i moći me je fascinirao pa sam odlučila da budem poput njih“, rekla je mlada Moldavka.

Ona pleše u potpeticama od 20 cm (foto: Facebook.com/AntoninaGolloseev)

Ona dodaje i da je nervira kada ljudi njen ples poistovećuju sa striptizom, i da želi da im pokaže nešto poptpuno drugačije. „Nikad neću nastupati u striptiz klubu, želim biti na pozornici“, otkrila je Antonina.

Da li je prošla u drugi krug takmičenja, i kako je izgledala njena seksi tačka, pogledajte u sledećem snimku.

https://www.facebook.com/kankan.md/videos/627448457464797/

POSLEDNJE VESTI