Prati nas

Extra

15 sekundi za promenu: Pogledajte kako je ‘iza kamera’ izgledao nastup Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac oduševila je javnost nastupom na dodeli MAC nagrada, gde je izvela miks hitova Ponovo, Mala plava i Original.

Na scenu je izašla sa velikim krstom na leđima, a nakon prve pesme nestala je ispod bine, da bi se 15 sekundi kasnije pojavila na drugom kraju scene – u potpuno drugačijem izdanju.

Iako je to televizijskim gledaocima izgledalo bezazleno, Bekvalčeva je imala samo 15 sekundi za sve ove promene, a snimak iza kamera objavila je na Instagramu.

“ada su mi @stshism i @crniples (koreografi, pr. autora) rekle da su zamislile da za 15 sekundi predjem sa bine 1 na binu 2 i to u potpuno drugom kostimu mislila sam da je to nemoguce?…ali …kada ispod bine imate sestre …nemoguće ne postoji,” napisala je ona uz snimak.

Ukoliko ste propustili, ceo nastup Nataše Bekvalac pogledajte ovde.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Eliza za Eliza

    03. 02. 2019. at 22:22

    Uopšte me nije oduševila nastupom. Mnogo više sam očekivala sa obzirom na to da ga je toliko pompezno najavljivala. Jakao je volim, ali ovo sve kopije nastupa svetskih zvezda. Da ne pominjem iznosenje sami uvod sa krstom ala Madona.

    Sa druge strane, sa obzirom na to da je prvi put kod nas ovako nešto, nadam se da će svi sad razmišljati mnogo više o sledećem MAC-u i daće konačno krenuti više da rade na svojim nastupima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top