Emina Jahović razjasnila zabunu oko upoznavanja poznatih ličnosti na Grammyju

Objavljeno: 20.02. 14:01

Emina Jahović na dodeli Grammyja (foto: Instagram/yaemina)

Emina Jahović na dodeli Grammyja (foto: Instagram/yaemina)

Odlazak Emine Jahović na dodelu Grammy nagrada izazvao je veliku pompu u domaćim medijima, a naročito činjenica da je pevačica izjavila kako je upoznala Justina Biebera Shakiru, koji, kako smo ranije izvestili, uopšte nisu bili prisutni na ovoj ceremoniji. 

Tim povodom smo dobili zvanično saopštenje od PR-a pevačice, u kom se obrazlaže da je Emina spornu izjavu dala pre same dodele, te da je ona objavljena naknadno, pet dana nakon što je dodela održana.

“Naime, pre odlaska u Los Anđeles na dodelu nagrada ‘Grammy’, Emina je nastupala u beogradskom klubu ‘Kasina’ i tom prilikom je na pitanje novinara jednog dnevnog lista koga je od najvećih zvezda do sada upoznala, odgovorila da je ranije upoznala Džastina Bibera i Šakiru. Taj intervju objavljen je juče, desetak dana nakon što su izjave date i nema nikakve veze sa dodelom ‘Grammy’ nagrada.

O tome koga je Emina Jahović upoznala od poznatih tokom boravka u Los Anđelesu svedoče i fotografije na njenom Instagram profilu, a svi koji su želeli da prate atmosferu sa lica mesta tokom dodele ‘Grammy’ nagrada mogli su to da učine putem njenih Instagram ‘stories'”, stoji u saopštenju.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.