Emina Jahović ima problem sa silikonima i pritom uhvaćena u laži (VIDEO)

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Pop pevačica Emina Jahović postala je glavna tema svih domaćih medija budući da je otputovala u Los Anđeles ne bi li prisustvovala dodeli Grammy nagrada.

Iako je izgledala toliko dobro da je mogla bez problema da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama, izgleda da je Emina poželela da ovu svoju posetu jednoj od najznačajnijih muzičkih manifestacija na svetu učini još pomeznijom, te je tako za jedan dnevni list izjavila kako je upoznala Shakiru i Justina Biebera.

Međutim, Jahovićeva se očigledno zbunila budući da dvoje spomenutih pevača uopšte nije prisustvovalo dodeli, a svi svetski mediji su danima pre dodele pisali upravo o mogućoj propasti ovogodišnje ceremonije budući da su je bojkotovale neke od najvećih zvezda poput Biebera, Taylor Swift i Selene Gomez.

Osim toga, Emina se našla na udaru negativnih komentara i zbog nove estetske intervencije, odnosno silikona u usnama, zbog kojih je otežano govorila prilikom davanja ekskluzivnog intervjua sa spomenutog događaja. U to se možete uveriti i sami ako na sledećem snimku premotate na 4:40.

Povezane vesti

Back to Top