Prati nas

Evo kako se hrani kraljica Elizabeta II

Extra

Evo kako se hrani kraljica Elizabeta II

(foto: Instagram/queenelisa2)

(foto: Instagram/queenelisa2)

U kraljevskom svetu Elizabete II postoji određena rutina koja se tiče ishrane i koja, vrlo verovatno utiče na dugovečnost vladarke Ujedinjenog Kraljevstva.

90-godišnja monarhinja razvila je sopstveni plan ishrane i koji je u Bakingemskoj palati postao uobičajen, a koji, za početak, uvek uključuje žitarice za doručak. Njen personalni kuvar Darren McGrady otkrio je jednom prilikom  za The Telegraph da kraljica ne uživa naročito u hrani: “Nažalost, ona nije gurman. Jede da bi preživela, za razliku od princa Filipa koji obožava hranu”.

Ona je vrlo obazriva kada je odabir jela u pitanju, a 2 stvari koje se moraju naći uvek na meniju su džin i čokolada. Takođe voli dobro pečeno meso, jaja, sendviče sa tunom ali bez hleba. Preferira čokoladne kolače, a među brendovima često se nađu Cadbury i Nestle, prema izveštaju The Independent-a.

Ipak, Elizabeta vodi računa o kilaži i zdravlju, pa pribegava dijeti koja podrazumeva ishranu bez ugljenih hidrata. “Nema krompira, pirinča ili paste za večeru, već to bude uglavnom grilovana riba sa povrćem i salatom”, naveo je McGrady.

Kraljica definitivno vodi zdrav život.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top