Prati nas

Fanovi Lady Gage sabotiraju film Toma Hardyja ‘Venom’

Film

Fanovi Lady Gage sabotiraju film Toma Hardyja ‘Venom’

Fanovi nisu želeli velikog konkurenta

Ove nedelje izašao je još jedan film o poznatom superjunaku. Venom već mesecima privlači veliku pažnju javnosti i fanova stripa koji su jedva čekali da i ova priča bude objavljena na velikom platnu. Da stvar bude još bolja, produkcija je odabrala odličnog glumca, Toma Hardyja. Međutim, čim je film počeo da se emituje u bioskopima širom Amerike, bombardovan je negativnim komentarima.

Twitter su preplavili komentari nezadovoljne publike koji su oštro iskritikovali film. Trenutno negativnih kritika ima daleko više od pozitivnih. Međutim, ako pažljivo čitate sve komentare primetićete neke anomalije. Kritike su često kopirane od reči do reči, kao da ih je objavio bot.

Ispostavilo se da je istog dana kada je izašao ovaj film, izašao još jedan dugo isčekivani projekat u kojem glume dve velike zvezde – Bradley Cooper i Lady Gaga.

Iako su Venom i A Star is Born dva potpuno drugačija filma, fanovi Lady Gage nisu želeli jaku konkurenciju zbog čega su počeli da šire negativne komentare, nadajući se da će na taj način nekoga ko se dvoumi između ova dva filma nagovoriti da ipak odgleda pevačicin.

Ipak, bilo botova ili ne, ne menja činjenicu da brojni kritičari nisu oduševljeni Venomom kao što se očekivalo. Čini se da su fanovi ovog stripa očekivali nešto potpuno drugačije, što na kraju ipak nisu dobili.

https://twitter.com/PopCrave/status/1047548215963406336/photo/1


4 komentara

4 Comments

 1. noname

  04. 10. 2018. at 21:30

  cime se sve ljudi bave..

 2. Coop

  04. 10. 2018. at 22:23

  A izgleda i kriticari , s obzirom da ima 30% na Rotten Tomatos.

 3. Predrag

  05. 10. 2018. at 00:09

  Fanovi neće napraviti dobru glumicu od Lejdi Gage…

 4. Nina

  06. 10. 2018. at 06:29

  Bogami nisu kriticari botovi, na Tomatometeru ‘A star is born’ ima 91%.
  Bas sad citam da su ti tviterasi koji su ostavljali komentare predstavljajuci se kao juznjacke majke koje su gledale ‘Venom’ sa djecom priznali da su ustvari trolovi, a onda su se poceli pojavljivati i trolovi koji pljuju Gagin film.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top