Prati nas

Glumicu Shay Mitchell ceo svet ismeva zbog fejk reklame

Vesti

Glumicu Shay Mitchell ceo svet ismeva zbog fejk reklame

Shay Mitchell ponovo je postala razlog podsmeha na društvenim mrežama, nakon što je objavila reklamu za jedan proizvod za uklanjanje šminke.

Naime, glumica je dugo lice jednog poznatog brenda za negu kože. Oni su nedavno izbacili novi proizvod čija je namena da brzo i lako ukloni i najotporniju šminku. Tim povodom su zamolili Shey da napravi malu reklamu na svojim profilima, ali ta reklama je samo nasmejala njene pratioce, piše Teen Star.

Shay je želela da demonstrira kako proivod radi, ali to definitivno nije uradila kako treba. Pre svega, ceo video, tj. reklama, je snimljen sa efektom koji dodaje šminku. Što znači da sve i je skinula šminku sa lica, niko ne bi bio mogao to da vidi. Ali ono što ju je stvarno obrukalo jeste to što glumica čak nije ni uklonila šminku, već se samo pretvarala da jeste.

Kao što možete videti na snimku ona je uzela tufer, stavila proizvod dok priča koliko je efektan, a potom tufer ‘prislonila’ na oko i ‘uklonila’ senku i vodootpornu maskaru, nakon čega je kameri pokazala prljav tufer. Problem je što se na klipu jasno vidi da oko nije ni pipnula turerom, već se samo pretvarala da je skinula šminku.

Pogledajte i sami:

Ova ‘reklama’ je slatko nasmejala sve one koji su je videli, nakon čega su optužili Shay da laže svoju publiku.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top