Connect with us

Goga slušala kako je ogovaraju: Mora da smrša!
Vesti

Goga slušala kako je ogovaraju: Mora da smrša!

goga sekulic no comment

Goga Sekulić nedavno se našla u centru neprijatne situacije, kada je čula kako je drugarice njene koleginice – ogovaraju!

Folkerka je razgovor načula dok je proveravala šminku u toaletu. Goga se spremala u jednoj od prostorija i kako joj je u toaletu jače svetlo, rešila je da tamo proveri da li joj je šminka dobra. U momentu kada je napustila sobu, ušle su devojke koje su došle sa jednom njenom koleginicom i kako su Sekulićevu videle ispred zgrade, krenule su da je ogovaraju. U početku su pričale kako je Gogi baš krenulo u karijeri i da je njena pesma “Rekord sam oborila” za kratko vreme postala ogroman hit, a zatim su se dotakle i njenog izgleda. Zaključile su da je prilično smršala, ali da mora da skine još koji kilogram kako bi povratila nekadašnju liniju,” otkriva blizak izvor i dodaje:

“Goga više nije mogla da sedi u toaletu, pa je izašla. Kad su je ugledale na vratima, devojke su bile potpuno šokirane i iznenađene jer je nisu očekivale, a i verovatno im je bilo neprijatno jer su pričale o njoj. Goga im se osmehnula i pozdravila i pravila se kao da ništa nije čula, te se uputila u studio na snimanje,” zaključuje izvor.

Hm… nas ova priča opako podseća na film Mean Girls, ali šta mi znamo. Gogi ćemo samo da poručimo – ne nerviraj se, sad kad si rekord oborila! 

mean girls

Tracara.com

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. pifi

    09/06/2014 at 5:55 pm

    haha jaoo, da su stvarno kao ove iz mean girls, Goga ne bi ni stigla na snimanje xD Otkud da blizak izvor nije rekao: ‘rekle su da je kit!’ vec tu nesto ima ogroman hit, krenulo joj, mozda jos koju kilu da smrsa hahaha

  2. Fica

    09/06/2014 at 7:15 pm

    Kakva zvezda takav news. Smešno…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top