Search
Close this search box.

Goga Sekulić piše autobiografiju: otkriva mračne tajne estrade, ulice i kriminala

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Goga Sekulić rešila je da napiše autobiografsku knjigu, u kojoj će otkriti detalje isvog turbulentnog života.

S obzirom na to da je od 1996. godine, otkako se pojavila na estradnoj sceni, prošla kroz sito i rešeto, folkerka želi da narod čuje celu njenu priču od početka do kraja.

Ona neće pisati samo o sebi i svojoj karijeri, već i o kolegama, biznismenima, kriminalcima, menadžerima i drugim likovima koji su obeležili njen život.

Goga je na ovu ideju došla još pre nekoliko godina, ali nije imala petlju da to i ostvari. Međutim, kada se udala za supruga Uroša Domanovića i rodila sina Vasilija Andreja, pevačica se skrasila i totalno promenila svoje stare navike. Dosta je mirnija i povučenija u odnosu na ranije kada je u gradu važila za jednu od najvećih lafica, koja se družila sa najuglednijim ljudima, pa čak i jakim kriminalcima.

Sekulićeva je za Nova.rs ispričala kako je došla na ideju da započne svoju autobiografiju i kakve ćemo tajne pročitati u njoj.

“Davne 1996. godine otišla sam za Švajcarsku i tada je sve krenulo. Razvijala se moja karijera u to vreme kada nije bilo lako istaći se na sceni kao danas. Prvo, teško je bilo upoznavati se ljudima različitih zanimanja, posebno kada si klinka. Imala sam svoj cilj, borila sam se i izvorila. Nije da se hvalim, ali oduvek sam važila za drugaricu. Tako su me ljudi i doživljavali, baš kao drugaricu. Sedela sam sa mnogima, pričala sa mnogi, sarađivala sa mnogima. Živela sam film, a ne običan život. U knjizi će se naći brojni događaji, scena, ulica, klubovi, estrada. Izmeniću imena ljudi, ali sigurna sam da će se svi pronaći”, rekla je pevačica.

Goga se pohvalila da joj oko novog projekta pomaže reditelj Dušan Jelić, koji se proslavio filmom “Ni na nedu, ni na zemlji” u kojem je Momčilo Bajagić Bajaga otpevao čuveni hit “Moji su drugovi”.

“Dušan Jelić mi je velika podrška u ovome. U pregovorima smo i za još neke dodatne stvari, ali obavestiću vas kada sve potvrdimo”, rekla je Sekulićeva.

POSLEDNJE VESTI