Connect with us

Hathaway i Bale o masakru u Koloradu
Vesti

Hathaway i Bale o masakru u Koloradu

Glumci filma "The Dark Knight Rises" oglasili se povodom masakra u Koloradu

 

Amerika se suaočava sa stravičnim zločinom – na premijeri najnovijeg filma o Betmenu, The Dark Knight Rises, 19. jula u bioskopskoj sali u Aurori, Kolorado, u masakru je ubijeno 12 osoba, među kojima i jedna šestogodišnja devojčica, dok je njih 58 povređeno.

Javnost u SAD-u spekuliše o motivima počinioca, natprosečnog studenta i postdiplomca neurologije i psihologije 24-ogodišnjeg James Holmesa, koji se nakon hapšenja nalazi u samici i odbija da da bilo kakav iskaz. Glumci Anne Hathaway i Christian Bale obratili su se javnosti povodom nemilog događaja.

“Moje srce pati za životima oduzetim u ovom bezosećajnom činu, kaže Hathaway, koja u filmu igra Catwoman. “Nedostaju mi reči da izrazim svoju tugu. Moje misli i molitve su sa žrtvama i njihovim porodicama.”

I zvezda filma Christian Bale oglasio se izjavom juče.

“Reči ne mogu da izraze horor koji osećam. Nikada neću moći da istinski razumem bol i tugu žrtava i njihovih voljenih, ali moje srce kuca za njih.”

F.Y./Tracara.com

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. Nicki

  23/07/2012 at 1:39 pm

  Strasno! Neka pocivaju u miru svi poginuli a svima povredjenima zelim sto brzi oporavak. Strasno je kako neko moze da pocini nesto takvo bez ikakvog razloga. Zao mi je svih nastradalih, pogotovo te devojcice :(

 2. :)))

  23/07/2012 at 2:02 pm

 3. MaMa

  23/07/2012 at 3:19 pm

  Ovo je strašno..stalno čitam nove i sve gore informacije o žrtvama, i jako mi je žao svih, ali moram da priznam da mi se jedno pitanje stalno vrti u glavi. Znam da nije primereno posle svega, ali nakon što sam pročitala u jednim drugim novinama da je i beba od tri meseca povređena, ja kao majka se pitam šta beba od tri meseca ima raditi na premijeri filma o Betmenu. Isto se pitam i za tu jadnu 6-o godišnju curicu. Moj mozak,nazalost, tako funkcionira.

 4. Micy

  23/07/2012 at 5:37 pm

  recimo gledaju film? ili su se nasli u blizini?

 5. Papi

  23/07/2012 at 6:10 pm

  Micy, beba od 3 meseca da gleda film? Zaista je glupo odvesti tako malu bebu na takvo mesto. Ok, nisu mogli ni da zamisle sta se moze desiti, ali druga stvar ako neko pocne da puca okolo, bebicu i malu devojcicu je najlakse zastititi. Majka bi trebala odmah da se baci na nju i nekako je svojim telom bar zastiti. Ne bih mogla nikada ni zamisliti kako im je bilo, ali mi je to u glavi da su bar njih mogli da spasu roditelji :((((

 6. Nicki

  23/07/2012 at 7:33 pm

  Momci koji su poginuli, 5-6 njih je stitilo svoje devojke.

 7. JZB

  23/07/2012 at 9:38 pm

  Stvarno uzasno… Odes da gledas film i nema te vise… Uzasna tragedija.

 8. Kiki

  23/07/2012 at 10:53 pm

  Pa verujem da nisu reagovali jer je vecina mislila da je to neki filmski efekat(tako pisu novine)…mozda zato nisu zasticena ta deca… Ali realno nisu ni trebala da budu dovedena tu…Tuzno… Kako sebi neko daje za pravo da oduzme zivot?!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top