Prati nas

Hale Beri bivšem dečku: Bio si dobar samo za jednu stvar!

Vesti

Hale Beri bivšem dečku: Bio si dobar samo za jednu stvar!

Kao što su mediji prethodnih dana izveštavali, raskid i bitka oko starateljstva Hali Beri i Gabrijela Obrija postaje prilično prljava.

Najnoviji trač prenosi sajt RadarOnline, koji su došli u posed prepiske između Hali i Gabrijela. Lepa glumica je svom nekadašnjem dečku i ocu njihove ćerkice Nale poručila:

“Bio si dobar samo za jednu stvar… hvala na donaciji”, poručila je besna Hali, a možemo samo da pretpostavimo da je mislila na seks i na to što je iz veze sa njim dobila ćerku.

Ono o čemu se još piše je ispovest bliske prijateljice Obrija, koja tvrdi da je on oduvek bio rasista, pa njegovi prijatelji ni danas ne mogu da veruju da je bio sa poznatom tamnoputom lepoticom.

U svakom slučaju tek predstoji prava bitka, jer će se nekadašnji par sresti na sudu, a oboje najavljuju da će se iz sve snage boriti za starateljstvo nad ćerkom Nalom.

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. dina

  04/02/2011 at 11:34 am

  ja sam mala ali znam da mislite na……

 2. [LINKIN PARK]

  04/02/2011 at 4:27 pm

  jbg, mislim da ipak nije u redu tako javno to da kaze, ipak je to otac njene kcerke

 3. znači...

  04/02/2011 at 9:23 pm

  meni je najsmješnije da žena koja je izazvala automobilsku nesreću i pobjegla sa poprišta može da tvrdi da je neko neodgovoran roditelj, jer ona je oličenje odgovornosti

 4. Debela princeza

  05/02/2011 at 1:48 am

  Kako se sramote! Pa ima već duže da su se rastali bez skandala bez medijske pompe a sad ovo?! Ja kad čitam ovakve tračeve shvatam kako su anonimni ljudi mnogo pristojniji i normalniji!

 5. Kraljica mature

  05/02/2011 at 10:56 am

  Pa dobro,posto ona ima crnacke krvi,poznato je da su crnkinje temperamentne,naravno da ce sex staviti u prvi plan.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top