Search
Close this search box.

Seks bomba: U Srbiju stiže ČUVENA HOLIVUDSKA GLUMICA!

Halle Berry (foto: esquire)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zavodljiva Halle (foto: esquire)

Holivudska glumica Halle Berry stiže krajem leta u Srbiju povodom snimanja filma mladog američkog reditelja, a koji bi trebao da se snima na Kalemegdanu.

Svi detalji vezani za film drže se u tajnosti, ali je dolazak holivudske dive i cele ekipe u Srbiju siguran.

Produkcijski tim odabrao je par lokacija na Kalemegdanu, a u svakoj od tih različitih scena glumiće Halle Berry. Osim lokacije za te dane  organizovano je i obezbeđenje kao i hotel. Donedavno se nije znalo ko će igrati glavnu ulogu i da li će to biti ruska manekenka i glumica Olga Kurylenko ili Halle Berry, međutim odlučeno  je da to bude tamnoputa Oskarovka.

Halle Berry na Makers konferenciji 2016. godine (foto: teens.gr)

„Ovo je prvi put za holivudsku glumicu da dolazi u našu zemlju, iako je od naših glumaca slušala dosta o Srbiji, naročito o noćnom provodu u Beogradu. Film režira jedan mladi američki reditelj, a koliko sam čuo, lokaciju za snimanje preporučio mu je Steven Seagal, s kojim je reditelj ranije sarađivao,“ saopštio je izvor za Alo.

Poznato je da se radi o trileru i da će Halle imati posebnu vrstu obuke zbog velikog broja kadrova u kojima će morati da koristi borilačke veštine. Deo ove ekipe biće i naš poznati kaskader Uroš Ćertić. Iako je bio inicijator za par lokacija u Srbiji za snimanje filma, Steven Seagal, ipak nije deo ekipe iako mu je to bilo ponuđeno.

Kaskader Uroš Ćertić i Steven Seagal (foto: facebook)
Kaskader Uroš Ćertić i Steven Seagal (foto: facebook)

POSLEDNJE VESTI