Prati nas

Intervju sa tobom: Mišo Krstič, ukrotitelj životinja, internet preduzetnik ili parti manijak? ♥

Vesti

Intervju sa tobom: Mišo Krstič, ukrotitelj životinja, internet preduzetnik ili parti manijak? ♥

I konačno smo dobili prvu osobu za dugo najavljivani Tračarin “Intervju sa tobom“.

Mišo Krstič je rođen u Beogradu, ali je odrastao u Sloveniji. Radio je razne zanimljive poslove i na kraju se, sasvim slučajno, uvukao u svet poznatih. Možda zato što je u Sloveniju uspeo da dovede jednu od najvećih dečijih radosti pored Deda Mraza – prave irvase! :)

T: Čula sam da si ti u Sloveniji več prilično poznat?

M: Da, tamo važim za half celebrity-ja iz jednog odličnog razloga – uspeli smo da dovedemo irvasa u Sloveniju. A to nije bilo lako. Ideja da dovedemo irvasa zvučala je kao “piece of cake”, ali realizacija je bila malo teža. Otišli smo u Skandinaviju tražeći irvase. Mislili smo da ćemo jednostavno doći tamo i dogovoriti da nam daju jednog irvasa jer ih tamo ima na sve strane. :) Ali, bilo je tu dosta poteškoća, najviše oko papira i dokumentacije, ali na kraju smo ipak uspeli.

T: Šta ste radili sa irvasima u Sloveniji?

M: Pošto sam živeo u Krajnskoj Gori, koja je turistička destinacija, želeli smo ljudima da predstavimo nešto dotad neviđeno, bar u ovom delu Evrope. Ako želite da vidite irvasa možete da odete na Severni pol, ili da dođete kod nas. Postali smo atrakcija preko noći, posle toga nabavili smo i neke druge neobične životinje, a one se i danas nalaze u našem parku u Kranjskoj Gori. Kad je doček Nove godine, stavimo irvase u zapregu, dovedemo Deda Mraza i to je onda ludilo…

T: Trebalo je da ti irvasi dođu i u Beograd. Šta se desilo?

M: Sa srpske strane sam sve sredio, čak i našao potencijalne sponzore. Ali uvek postoji ali, kad sam bio ubeđen da nema nijedna stvar koja bi mogla da me spreči da ih napokon dovedem i u Srbiju, da se i ovdašnja deca obraduju kada vide žive irvase po prvi put u životu. Problem je nastao kod eventualnog povratka u Sloveniju. Suština, ako bi ih doveo u Srbiju, ne bih mogao da ih vratim nazad u Sloveniju, gde imam sve uslove da ih čuvam, a ovde ne. Tako da se nadam da ću uspeti sledećeg decembra da realizujem taj projekat bez teškoća.

T: Tvoja ljubav prema životinjama se nastavila tako što si bio deo velikog i skupocenog projekta BBC-a? Ispričaj mi nešto o tome?

M: Jedan od najvećih projekata koje sam radio je snimanje BBC serijala Roman Mysteries koji je zvanično najskuplji BBC dečiji serijal do sada. Možete ga videti i ovih dana ponekad na HISTORY programu. Za potrebe snimanja morao sam da radim razne stvari, između ostalog često sam dobijao zadatak da pronađem razne životinje koje su trebale da se pojave u seriji. Dovodio sam ovce, velike pse, zmije…

T: Koji je bio najteži zadatak?

M: Trebalo je da nađem zmiju koja nije otrovna, što je u tom delu sveta praktično nemoguće! Tako sam slučajno video jednog dekicu koji u jednom hotelu izvodi tačku sa opasnom kobrom. Pitao sam ga da dođe na snimanje i on je pristao. U produkciji su mi rekli “Ti si lud!” jer sam tek naknadno saznao da dete treba da drži tu zmiju, i to dečak koji predaje tu zmiju nešto starijoj devojčici. Bio sam na iglama (nekoliko neprospavanih noći )jer ako bi tu nešto pošlo naopako celokupno snimanje bi došlo u pitanje. Na svu sreću, ta scena je snimljena bez posledica. Kasnije sam se slikao sa tom zmijom oko vrata. :)

T: Da li bi opet radio neki sličan posao da te pozovu?

M: Apsolutno, to je nešto što ostaje za ceo život, što se ne zaboravlja! To je bilo nezaboravnih 6 meseci zivota u Tunisu i na Malti gde se snimala serija.

T: Pored snimanja, čula sam da si se odlično provodio u Tunisu? Bar dok te šefovi nisu provalili? :)

M: Za vreme snimanja sam otkrio jednu plažu, na koju niko nije hteo da ide jer je bila skroz pusta. Međutim, organizovao sam se sa grupom Italijana gde sam stekao mnoge prijatelje. Pravili smo sjajne žurke na toj plaži!

T: Rekao si mi da su ti roditelji najveći uzori u životu?

M: Da, oni su me naučili mnogim stvarima. Od njih sam pokupio da budem toliko komunikativan, da stalno zujim i da me ne drži mesto. Posebno bih želeo da posvetim ovu priču svom ocu… Svojim savetima je pomagao slovenačkoj snowboard reprezentaciji kao lekar. Svi su ga poznavali, kao i moju mamu, a naša kuća je bila kao železnička stanica. Uvek neki gosti, neka dešavanja… To sam nasledio od njih….

U Beogradu sam upoznao austrijanca Alexandra Samoniga www.samonig.com, kome bi se takođe ovim putem zahvalio za pruženu mogućnost da sa njegovom grupacijom krenem u ozbiljniju poslovnu priču.

T: Koji je tvoj odnos sa Beogradom, zašto si izabrao ovde da živiš iako si ceo svoj život proveo u Sloveniji?

M: Kao što sam već rekao, mene nikad ne drži mesto, stalno putujem, a Slovenija  često može biti bez mnogo dešavanja. Beograd sam izabrao zato što je brži, a i zato što sam tu rođen. Moji roditelji su se preselili u Sloveniju jer su svom sinu želeli da obezbede samo najbolje. O Beogradu sam počeo da razmišljam tokom bombardovanja koje mi je jako teško palo, i svaku bačenu bombu sam osetio. Posle toga odlučio sam da dođem da studiram ovde, i tako sam postao i fizioterapeut, još jedno od mojih mnogobrojnih zanimanja (6 godina radio kao fizioterapeut u slovenackoj snowboard reprezentaciji).

T: Kako ti se svideo studentski život u Beogradu?

M: Obožavao sam studentski život, zezanje, bleja, izlasci… fenomenalno!

Kad bi samo mogli da budemo ceo život studenti ;)

T: Reci nam čime se sad baviš i koji su ti planovi?

M: Sve što radim, radim 100%. Što se posla tiče, trenutno sam suvlasnik u 3 firme, baš smo nedavno otvorili poslednju Turbo Kamini. Između ostalog, radim na sajtu nemadanema.rs, a vlasnik sam i Mobil magazina. Trenutno previše vremena posvećujem karijeri i poslu, zato verovatno i nemam devojku jer nijedna ne može da istrpi moj tempo.

T: Šta misliš, zašto je Tračara baš tebe izabrala za ovaj intervju?

M: Valjda niste našli ništa interesantnije u tom trenutku haha.  A i kad malo prošvrljate po mojim slikama na Facebooku onda Vam se verovatno čini da bi iza tih slika mogla da postoji i neka zanimljiva priča za vas.

T: Šta imaš da poručiš mojim čitateljkama?

M: Respect svim čitaocima ;) i budite i dalje uz sve posećeniji sajt Tračara.com ;)

Keep it real!Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
44 komentara

44 Comments

 1. BlackBerry-Men

  26/05/2010 at 8:10 am

  Ekstra intervju ..Covek je zaista pametan,svaka mu cast,pametniji je od pola zvezdica i zvezda sa nase estrade….Tracaro ovaj intervju je bio pravi pogodak ekstra …

 2. trunje

  26/05/2010 at 8:15 am

  Ja sam iz Slovenija ali za njega još čuo nisam. :(

 3. Memento

  26/05/2010 at 10:16 am

  sad jesi :-)

 4. Jasna

  26/05/2010 at 10:20 am

  E pa bato, cak i do tracare si dospeo :)
  A inace se za Misu uvek znalo da ce uspeti :)

 5. angry

  26/05/2010 at 10:21 am

  covek je bez blama rekao da se brinuo da ne propadne snimanje ako nesto podje naopako, jer je decak davao zmiju devojcici. a sta je sa brigom za tog decaka i devojcicu? strasno!

 6. worm

  26/05/2010 at 11:03 am

  Intervju extra… Nisam ni sumljala u tebe… :) e neka si im rekao… :)

  Da posle irvasa koje je doveo za decu, on se brine o snjimanju… “Angry” malo bolje pročitaj text… Ocigledno da nisi dobro razumeo… :)

 7. Gregor

  26/05/2010 at 11:54 am

  Svaka cast big brother! ;))

 8. _Andjeo_

  26/05/2010 at 11:59 am

  auuuu, ovo je javni sajt, moram da pazim sta govorim o Misi :) Kao sto jedna lasta ne cini prolece (niti ce ga ciniti) tako ni Misu ne mozes upoznati iz jednog intervijua (ovo za one koji kritikuju ovde).
  Jednostavno, sa ovim covekom trebas provesti neko vreme da bi shvatio da je medju najkul osobama (sto ti spikam inglish) iz tvog kruga prijatelja.
  Bilo da je pekar lekar, apotekar, kolar, stolar, knjigovezac, staklorezac, vidar, zidar, half, half-celebrity ili brity, ovaj co’ek se MORA imati kao prijatelja. Preporucena doza je od DANAS pa do kraja zivota & beyond.
  Veliki pozdrav Miso i kao i uvek, kip in tach !

 9. maltese fakcon

  26/05/2010 at 1:02 pm

  Da je na Malti bila opsta ludnica… bila je, da je bilo svakakvih zivotinjki…bilo je, da je ostao trag posle mise…ostao je. boga mi brate ona iz make up – a te i dan danas spominje! true bro – keep it real!!!

 10. Mujo (used to be franjo and hisko in Kranjska Gora)

  26/05/2010 at 1:30 pm

  Pa decko je vec u Kranskoj Gori obecavao… i eto, razvio se on u nesto veliko.

  Bravo majstore!

  mujo

 11. bubilica

  26/05/2010 at 2:17 pm

  a jesili ti deda mraz kad imas irvase… xexexe

 12. Kjavi

  26/05/2010 at 2:33 pm

  Bravo majstore, tako se radi…

  On ne pije, ali je pravi party maniak…Respect, Mišo.

 13. Micy 97..:))

  26/05/2010 at 2:52 pm

  sWATKa si Tracharo..

 14. imil&erni

  26/05/2010 at 3:08 pm

  hola amigo!!
  ti si pa res kul!!!!! :))))
  estas locoooo!!! ampak the best man!!
  un abrazo de cuba&slo

 15. Fabo

  26/05/2010 at 3:11 pm

  Prva liga!! Care!

 16. Danica

  26/05/2010 at 5:09 pm

  Felikse brate – a sad dobrodosao i u svet traca, reklama i zvezda bez srama!

 17. angry

  26/05/2010 at 5:31 pm

  @worm
  citat:
  “Tako sam slučajno video jednog dekicu koji u jednom hotelu izvodi tačku sa opasnom kobrom. Pitao sam ga da dođe na snimanje i on je pristao. U produkciji su mi rekli “Ti si lud!” jer sam tek naknadno saznao da dete treba da drži tu zmiju, i to dečak koji predaje tu zmiju nešto starijoj devojčici. Bio sam na iglama (nekoliko neprospavanih noći )jer ako bi tu nešto pošlo naopako celokupno snimanje bi došlo u pitanje.”

  kakve veze imaju irvasi sa zmijom? i kako su irvasi pomogli deci? u pitanju je cist materijalni interes. sta ce irvasi u sloveniji? zloupotreba zivotinja i zloupotreba dece u cilju zarade…

 18. Deda

  26/05/2010 at 9:53 pm

  Odavno nisam uzivao citajuci neki intervju kao sada.
  Imao sam priliku da upoznam Misu i moram priznati da je decko skorman a preveliki laf.
  Misa je Supermen, respect VELIKI !!!

 19. vodenica

  26/05/2010 at 10:06 pm

  extra Miso…veliki pozdrav …

  Pozz…

 20. prijatelj

  26/05/2010 at 10:24 pm

  Svaka čast stari bi i osto car.Samo tako napred.

 21. prijatelj

  26/05/2010 at 10:25 pm

  squash ekipa hehehe

 22. secer

  26/05/2010 at 10:27 pm

  Seceru, bio si i ostaces najbolji!

 23. brankulence

  26/05/2010 at 10:44 pm

  najbolji si Mišić ;)
  p.s. ko je onaj sedi čovek u plavoj košulji ;) hehehe

 24. Ljubo Miljkovic

  26/05/2010 at 11:22 pm

  MIso je moj brat.Kad dodjes opet u NS idemo da razbijemo grad! ;)

 25. Aleksandra

  26/05/2010 at 11:32 pm

  Misa je osoba puna optimizma i pozitivnih vibracija. Uspeo je da bude dobar drug mnogobrojnim ljudima pored svih poslova kojima se bavi.

 26. zak zak zak

  27/05/2010 at 12:02 am

  mišo stvarno si car , svaka čast koliko ima još toga što folk nezna , pa razmišljaj polako o kaki knjigi. poozzzz

 27. BM

  27/05/2010 at 2:19 am

  Sreca u zivotu je provoditi vreme sa Misom! a tek biti njegov BM!

  Oduvek si bio A Real Rocknrolla!

 28. zvezda

  27/05/2010 at 8:05 am

  Kao pravi SHOWMAN, puno price, ljudi, laznog sjaja….A kad zavesa padna, ostaje jedna usamljena i dobra dusa. Puno srece prijatelju!!

 29. Prolaznik

  27/05/2010 at 8:55 am

  Da ne bude zablude… U najvecoj vecini slucajeva, fakiri koji izvode tacke sa otrovnim zmijama, cine to sa “ljubimcima” kojima su usta zasivena!!! (Svoj resasti jezik zmija moze izbaciti ali ne moze ugristi). Mozda ste imali prilike da vidite, bar na TV-u, kako zmija glavom udara fakira po ruci ili ‘frulici’, ali na tome se i zadrzava-to je jedino sto moze uciniti.
  Najverovatnije da je to i u ovom slucaju bio slucaj (a isto tako je verovatno da je to g. Miso precutao radi atraktivnosti intervjua), jer ne verujem da bi neko rizikovao zivot dece radi jednog snimanja, pa makar deca bila i afrikanci!
  A cinjenica je da je momak spojio lepo s’ korisnim i da radi posao (poslove) u kojima potpuno uziva i svaka njemu cast ako je uspeo u tome!
  Pozzzz!!!

 30. natalija

  27/05/2010 at 9:22 am

  Dobar dan svima GORE, a Misi cmokic….znam coveka, sa raznoraznih zurki a jednom smo duze pricali u jednom kaficu i znam da sam pomislila kako je LUD! -i kako mi je neverovatno slican!

  Mislim da Miso ima par divnih osobina…

  To je “covek original”, zna da spoji svoja interesovanja sa finansiskom dobiti i NAJ VAZNIJE: iskren prema sebi i ljudima oko sebe.

  lep pozdrav i tracari…i obradujte nas sa pricama o jos ovakvih zivotnih kreativaca!

 31. Darko

  27/05/2010 at 1:37 pm

  Svaka cast, tako to rade uspesni, samo napred :)

 32. one4all

  27/05/2010 at 1:50 pm

  … znam misu, on je ludilo do kraja… i skroman, što je pokazao na snimanju Ocean11 sa Klunijem. Posle su se posvadjali sa Bredom u Veneciji posle festivala na VIP zurci ali sto je on karakter, Dejmon je smirio Breda. Kaze da je bez devojke, naravno kad posle muvanja sa Naomi Kambel ne postoji bolja, to je jedina istina. Nadam se jedino da nece stvarno u svemir na Bransonovim projektom makar dobio retku rezervaciju karte, jer nam takvi trebaju !!!! Sa njegovim iskustvom iz vietnama i Kambodže spasio je Stalona, da snimi istinu o rambu i Nešnal Điografik je posvetio emisiju “Deca sa Wall strita” baš našom kolegi Mišu, nakon što je za Obaminu internet kampanju smislio ćuveni song sa Sonyjevim šefom Tony Matollom. Jedina zamerka Majklu Džeksonu što ga nije slušao kad ga je ubedivao, da treba odspavati san. Slava mu.

 33. DRAGON

  27/05/2010 at 3:42 pm

  MALA DIGRESIJA NA PREDHODNE KOMENTARE…NARAVNO DA SU ZMIJI USTA ZASIVENA KAO I SVIMA KOJI SNIMAJU SA OTROVNICAMA.. MISA JE COVEK KOJI UZIVA DA BUDE U CENTRU PAZNJE KOJI SVOJOM POJAVOM, GARDEROBOM,PONASANJEM POKAZUJE DA JE TO BIO I OSTAO NJEGOV NACIN KOMUNIKACIJE SA LJUDIMA ,NJEGOV ZIVOT KOJI JE I PRE ZIVEO.ON VOLI DA SE O NJEMU PRICA PRIPOVEDA A MATERIJALA ZA KOMENTARE UVEK DAJE NA PRETEK.NEPIJE ALKOHOL..KAKV LI JE KAD POPIJE..?VECERNJA ZURKA DNEVNI IZLAZAK BAZEN UVEK ODSTACE JER TO JE ON.POCEO JE OZBILJNO DA ZARADJUJE I TO GA JE OTELO OD IZLAZAKA PRIJATELJA I KAKO TO BIVA MALO I PROMENILO…NO I TO JE ZIVOT NETREBA MU ZAMERITI VRATICE SE ON KAD MU SVE TE SKUPE IGRACKE DOSADE…

 34. pedja

  29/05/2010 at 5:00 pm

  miso legendo, odlican intervju :)

  pozdrav iz birminghama!

 35. Ivana Acic

  29/05/2010 at 7:14 pm

  imala sam prilike dao ga upoznam,kada neko bude prosao i proputovao i bude imao toliko uspeha kao on neka pokuca na njegova vrata.

 36. angry

  29/05/2010 at 7:16 pm

  @Prolaznik
  Zasto mislis da su deca afrikanci manje bitna od ostale dece? Zvuci rasisticki.

 37. Muzičar

  01/06/2010 at 6:06 am

  On je brko.

 38. seny

  01/06/2010 at 8:42 pm

  Mišo je poseban ;)

 39. Aca tomic

  02/06/2010 at 1:15 pm

  TO kume pravi intervju. Respect to U.

 40. Blacky

  26/06/2010 at 9:40 am

  Ljudina kakva se rijetko sreće, svaka čast brate.. Iskreno, mislim da ovo do sada nije ništa šta ćeš ti još napraviti ;)

  Pozdrav iz Banjaluke

 41. mina

  07/07/2010 at 11:42 pm

  Covek je takav kretencina! Sramota je da sto u Srbiji rade i zive ljudi kao sto je on!

 42. Jelena

  29/07/2010 at 1:04 pm

  Ma da se ja pitam, covek je jako zanimljiv. Potpuno van nekih srpskih standarda i svega sto se svakodnevno vidi na ulici.
  Recimo unikat (sto moze u Srbiji da zasmeta mnogima).
  Niko nije potpun, ali Mina to sto ti pises, mislim da je neka ljubomora ili te nije primetio u svom okruzenju pa iz cistog besnila pises bljuvotine.
  Ili ga nikad nisi upoznala!?

  Tip je ekstra smeker, ljudina, gentlemen, itd da ga ne hvalim previse (nahvalilo ga skoro 40 ljudi iznad mene).

  Miso ostani takav kakav jesi, nemoj se menjati ni malo.
  A ove pacenicke komentare preskoci.

  Zelim ti puno uspeha i srece!

  Jeca

 43. Bojana

  11/10/2011 at 11:12 pm

  Oduševljena sam! Mišo, želim da te upoznam i da osjetim tu tvoju divlju stranu.. :))

 44. tomtom

  12/10/2011 at 1:50 pm

  Faca do amena.Sam mal manj v nos pa bo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top