Prati nas

Jason Derulo prosi svoju devojku u novom spotu

Video

Jason Derulo prosi svoju devojku u novom spotu

Jordin i Jason su veoma srećni u njihovoj vezi

Jason Derulo u novom spotu za pesmu Marry Me prosi svoju devojku Jordin Sparks.

Američki pevač Jason Derulo ima novi spot. 24-godišnji pevač snimio je spot za pesmu Marry Me, sa njegovog trećeg albuma. U romantičnom spotu pojavljuje se i njegova devojka, pevačica Jordin Sparks. Jason je prosi u spotu i peva kako sa njom želi da bude 105 godina. Na Facebook profilu Derulo je objavio fotografiju prestena iz spota i rekao da će kada dođe vreme za to prsten za njegovu devojku izgledati slično tako.

Pevač je prošle godine imao tešku povredu vrata, koju je zadobio na jednoj od plesnih proba, kada je odlučio da promeni svoj život. ”Pio sam kao lud svako veče. Pio sam samo kafu i alkohol. Ludovao bih do kasno i onda bih išao na aerodrom u šest ujutu kao zombi. Mislim da mi je povreda pomogla da se malo trgnem”– izjavio je Jason i naglasio da mu je podrška devojke u tim trenucima bila veoma bitna.

Pogledajte novi spot Jasona Derula.

D. J. / Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. TeaNole

  25/09/2013 at 10:44 am

  Predivna pesmaa i spooot :))

 2. Manuel

  25/09/2013 at 1:28 pm

  Jao prelepo zaista i prelepi su …. Obozavam ih oboje… Jason ima prelepe spotove i pesme.. sve njegove pesme volim…. Ona takodje..

 3. Manuel

  25/09/2013 at 1:30 pm

  Hvala tracaro sto si ovu vest napisala o njemu…

 4. kosamja?

  14/11/2016 at 6:44 pm

  To je predivna pesma i predivan spot. Drago mi je što ju je zaprosio. Samo , ono sa raskidom preko telefona, jel to bilo pre ili posle ovoga?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top