Jelena zbog Žaretove podvale otkrila koliko mrzi Kristinu

Objavljeno: 16.05. 23:47

Nikola je ogorčen zbog Kristinine dvoličnosti i svoje mišljenje je podelio sa Aleks.

“Ispričao sam joj šta je Kristina rekla za cure u plemenu, sa kojima je sad nerazdvojna. Nisam to uradio da bih dobio saveznika, samo sam imao potrebu da to kažem, jer je i Aleks kao Kristina. Dvolična je prema Avi. Meni se povraća kad to gledam. Mislio sam da mogu da računam na Kristinu i Martinu, ali nisu se pokazale kao prijatelji. Videćemo kako će se stvari odvijati na idućem Plemenskom savetu”, kaže Nikola i dodaje da su se devojke promenile ulaskom u ujedinjeno pleme.

Kristina ne vidi konkretan razlog njihovog sukoba, kaže da su se samo udaljili. Štaviše, tvrdi da joj je Nikola i dalje najdraži muškarac u plemenu i da bi za njega učinila sve što može.

“Od početka sam bolja s muškarcima nego sa ženama, i volela bih da u finalu pored Martine i Aleks budu njih trojica.”

Ona tokom dana piše Nikoli emotivno pismo, posle kojeg mladi glumac razmišlja o pomirenju.

“Tužna sam bez tebe… Nekako mi trebaš. Treba mi stari Nikola. Osećam da je to nemoguće…”, piše između ostalog Kika, a Nikola kaže kako će ujutru popričati i sigurno sve izgladiti. “Iskreno, mislim da između nas nikada neće biti kao što je bilo. Ali sutra ću joj prići da vidim na čemu smo i nadam se hepiendu.”

U Velikom veću vreme je za Žaretovu veliku podvalu! Radovan čita poruku koja im je stigla, sa dopisanim tekstom u kojem se Jeleni daje mogućnost da nekog izbaci na Plemenskom savetu. Šminkerka momentalno pada u trans, skače, vrišti, priziva Kristinino ime.

“Kiki, dođi ovamo!!! Znači, gotova je, gotova je! Jao, pa ona će plakati svaku noć. Mia, molim vas budite s njom barem upola kao što ste bili sa mnom. Pa iskopaće sama sebi grob”, njenoj euforiji nije bilo kraja, a Žare i Radovan su do kraja osmislili plan i odmah bacilli pismo u vatru, dok su još uvek svi bili pod utiskom.

Na ideju da podvali Jeleni, Žare je došao zahvaljujući šminkerkinom potenciranju priče da je Survivor samo igra, pa je zato odlučio da joj pokaže da se njih dvoje odlično razumeju i da su na istoj talasnoj dužini. Svestan je da će ga Jelena možda i mrzeti do kraja života, ali ga to uopšte ne brine.

Sibu će ponovo biti podeljen. Dva člana tima moraju u ustima da prenesu vodu iz kokosa u levak. Dovoljna količina vode oslobađa lopticu, kojom druga dva takmičara treba da razbiju pet pločica, a tim koji bude prvi osvaja imunitete i nagradu – bioskop u džungli! Lutrija odlučuje da su kapiteni timova Nikola i Sebastian. Nikola bira Vladu, Martinu i Avu, a Sebi u svoj tim zove Milana, Kristinu i Maju Lenu.

Budući da je na aukciji kupila prednost u današnjoj igri, Aleks ne učestvuje, već se samo kladi na tim za koji veruje da će pobediti. To čini tajno, a ako pogodi osvojiće lični imunitet. Nikolin tim, za mnoge neočekivano, igra veoma dobro, a Vlada je drugom delu borbe superioran, što im donosi pobedu. Budući da se Aleks kladila na Sebastiana, poraz njegove ekipe odložio je njen plasman u finale.

Kako je još na licitaciji obezbedio odlazak u potragu za Tajnim imunitetom, Sebastijan stiže u Grad Bambusa, gde vrlo lako rešava sve zagonetke i pronalazi totem koji mu garantuje bezbednost na predstojećem Plemenskom savetu.

Loading...
faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

8 komentara

 1. sandracar91@hotmail.com'

  lady_sandra

  odvratna je. da ne poveruje čovek da neko može da bude toliko zao..

  Thumb up 48 Thumb down 4

 2. nataly_ns_k@yahoo.com'

  Rena

  Ona mrzi samu sebe prvu pa onda ceo svet.Toliko je jadna iskompleksirana sto je prva izletela da ne zna sta ce od sebe.Mada,za onu izboranu baba-Kristinu se moram sloziti,odvratna je da odvratnija ne moze biti.

  Thumb up 27 Thumb down 3

 3. iriziri@gmail.com'

  irena

  Meni je nje iskreno zao. Ne znam sta ima u toj zeni osim ozlojedjenosti i gorcine. Otruje me svaki put kada je slusam…

  Thumb up 41 Thumb down 3

 4. nina89@yahoo.com'

  nina

  Da li ima ista ruznije od sestara Macic ? !

  Thumb up 30 Thumb down 3

 5. sloboiranka@telrad.net'

  RANA

  ŠTO TRPATE U ISTI KOŠ I MARIJU (NIJE MI JASNO),ONE JESU SESTRE ALI ČAK NI NE LIČE.MARIJA EXTRA IZGLEDA I UOPŠTE NIJE ISKOMPLEKSIRANA KAO JELENA.MENI JE JELENE ŽAO ,JEDNA PAMETNA ŽENA TAKO DA SE ZAIGRA,DA IZGLEDA SMIJEŠNA:(

  Thumb up 4 Thumb down 0

 6. zjakov@kti.rs'

  Zli Zeka xD

  budala…. nece niko dirati Kristinu!

  Thumb up 5 Thumb down 0

 7. zjakov@kti.rs'

  Zli Zeka xD

  ima li u njoj ista osim ozlojedjenosti i gorcine?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. zjakov@kti.rs'

  Sve vas mrzim bjednici

  a ja mrzim samog sebe

  Thumb up 0 Thumb down 0

riri
Hot or not

Samo Rihanna može da izgleda šik u preširokoj odeći

A post shared by 👑Rihanna Liked x2👑 (@rihannasturkey) on Mar 24, 2017 at 10:16pm PDT Mnogo puta do sada smo videli da Rihanna obožava...