Search
Close this search box.

Kristina Bekvalac: Rekla sam Nataši da je Luka može ubiti

Sestre su jedna drugoj najveća podrška

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sestre su jedna drugoj najveća podrška

Kristina Bekvalac u ispovesti za dnevni list Kurir otkrila je šokantne detalje odnosa Nataše Bekvalac i njenog supruga, o kojem niko ništa nije znao.

Sestra pop pevačice istakla je da je Nataša dugo bila žrtva psihičkog maltertiranja, te da je dugo strepila da će doći do fizičkog nasilja.

„Dva dana pre nego što ju je Luka pretukao, rekla sam joj: „Nataša, završićeš kao Ksenija Pajčin!“ A slično su joj govorili i drugi ljudi iz okruženja, videli smo da je čovek lud! Svi smo se plašili za nju, za sve nas ta veza je bila veliki stres. Na kraju, srećna sam što se ovo završilo bez težih posledica. Nataša je živa i, hvala bogu, biće dobro jer Luka ne može da joj priđe,“ ispričala je ona i objasnila šta se dogodilo kobne večeri.

„Sestra me je zvala u pola pet ujutru, ali tada nisam čula telefon. Odmah sam je pozvala, ali je bila nedostupna, pa sam zvala dadilju, koja mi je rekla da je Luka pretukao Natašu. Posle toga sestra me je pozvala i rekla da se Luka pakuje i da ne dolazim u stan dok je on tamo, jer je pretpostavila da sam ostrašćena i da bi moglo da dođe do većeg incidenta. Sačekala sam ispred stana, videla sam kad je Luka napustio zgradu, a posle toga ubrzo je i Nataša izašla. Ta slika moje pretučene sestre, s modricama i podlivima, zauvek će mi ostati u glavi! Jedva smo se odvezle do Urgentnog. Nataša je bila u jako lošem fizičkom, ali i psihičkom stanju,“ rekla je Kristina.

Dizajnerka ističe da o Luki nije imala lepo mišljenje još od početka njihove veze, ali nije želela da se meša u sestrine izbore. „Čula sam razne ružne stvari o njemu, sad krivim sebe što nisam intenzivnije pokušavala da joj objasnim ko je taj čovek, da je on patološki lažov, profil gradskog idiota, muškarca koji zavodi devojke iz materijalnih razloga. Luka je izjavio da su problemi između njega i Nataše počeli kad je nestalo novca. To je tačno, ali kad je nestao Natašin novac, a ne njegov!“

Kristina dodaje i da je Luka veoma nasilan kada popije, čemu je u nekoliko navrata svedočila. „Postane agresivan i počne da vređa. Nataši je stalno prebacivao neke netačne tvrdnje medija, ponižavao ju je pred ljudima. Bila je preplašena i iznenađena njegovim ponašanjem, ali nam je govorila: „Pustite ga, takav je kad popije“. Ja sam htela više puta da reagujem kad me je Luka vređao, optužujući me da mi Nataša finansijski pomaže, ali mi je sestra rekla da to ne radim. Čak je optuživao Natašu da je producent patološki zaljubljen u nju,“ ispričala je za Kurir.

POSLEDNJE VESTI