Prati nas

Jennifer Lawrence je ponovo najplaćenija glumica na svetu

Film

Jennifer Lawrence je ponovo najplaćenija glumica na svetu

Dve godine za redom Jennifer Lawrence je zaradila najviše novca (foto: Wenn)

Dve godine za redom Jennifer Lawrence je zaradila najviše novca (foto: Wenn)

Jennifer Lawrence drugu godinu za redom proglašena je najplaćenijom glumicom, sa zaradom od 46 miliona dolara, a za to pre svega može da zahvali honoraru koji je dobila za filmski serijal Igre gladi.

Na drugom mestu po zaradi je Melissa McCharty, junakinja filmova Šefica i Isterivači duhova, koja je zaradila 33 miliona dolara, dok je treća Scarlett Johansson sa 25 miliona dolara, prenosi časopis Forbes.

25-godišnja Jennifer iza sebe ima čak 4 nominacije za Oskara i zlatnu statuu za najbolju glumicu koju je dobila za film Silver linings playbook. Prvu ulogu Lawrencova je imala u seriji Monk sa samo 16 godina, a glumila je školsku maskotu.

Kao i uvek kada je ova sjajna komičarka u pitanju, i njen proboj u Holivudu nije išao onako kako je očekivala, a evo kako je ona opisala svoj debi na malim ekranima.4 komentara

4 Comments

 1. Anasya.jakov

  24/08/2016 at 7:33 am

  Koliko ona ima snimljinih filmova? 3?

 2. BabyMonster

  24/08/2016 at 11:03 am

  Ja nju bas volim, onako gotivna je pravo, volim skoro sve filmove u kojima glumi ali mislim da je precenjena. Ima mnogo boljih glumica od nje sto zasluzuju da budu najplacenije definitivno.

 3. Anasya.jakov

  24/08/2016 at 10:52 pm

  Svi koji su mi stavili prstic dole da vam………… ……… i …………….sa sve……………….. i …………..i onu……………… ……jedna!!!!

 4. Anasya.jakov

  24/08/2016 at 10:55 pm

  Şalim se ja, sve vas volim, samo sto mi je dosadno a vidim da su se komentatori uspavali. Dajte vise Karleuse i Cece da se malo ova publika probudi…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top