Search
Close this search box.

Od „ružnih pačića“ do lepotica: One su na početku karijere kritikovane zbog izgleda!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nisu ih voleli.

Holivud je prepun lepih ljudi. I dok većina glumaca i glumica koje poznajemo izgledaju savršeno, moguće je da postoje i neki od njih sličniji nama smrtnicima. Ali Holivud ima veoma visoke standarde koje ne može svako proći kada je o spoljašnjem izgledu reč.

Međitim, polako se stvari menjaju na bolje. I crnopute glumice, ali i Latinoamerikanke i Azijatkinje dobijaju sve veće i važnije uloge, a takođe svakodnevno na ekranu viđamo i žene sa normalom kilažom. Ipak, ovih sličajeva je daleko manje od onih koji nam pokazuju koliko su holivudski standardi visoki i besmisleni. Pogledajte primer samo ovih lepotica za koje su, verovali ili ne, neki smatrali da su preružne za karijeru u Holivudu.

Reese Witherspoon

Kada je stigla u Holivud, govorili su joj da je preniska i nedovoljno lepa. Ipak je prevladala njena tvdoglavost i hrabro je grabila ka uspehu. Već 20 godina je jedna od najtraženijih i najlepših plavuša na filmu.

Kat Dennings

I njoj su rekli da nije dovoljno lepa po holivudskim standardima, da sredi zube i da mora da pocrni jer je imala veoma svetao ten. Ona je danas velika zvezda sitkoma Dve devojke bez love, glumila je i u filmovima o Thoru i sve to pored porcelanske boj kože.

Lea Michele

Većina zna mladu Leu po ulozi Rachel Berry u seriji Glee. Danas ima milione fanova i mega je popularna, ali je na početku karijere dobila kritike da je preružna za Holivud, a menadžer joj je, po njenom priznanju, savetovao da uradi plastičnu operaciju nosa ili nema šta da traži u Holivudu.

Meryl Streep

Možete li da zamislite da je čak i Meryl bila prepužna za Holivudske standarde? Neko ko ima tako neverovatan talenat i bio je 19 puta nominovan za Oskara te osvojio tri zlatne statue. Kada je davne 1975. godine otišla na audiciju za King Konga, producent je povikao  na italijanskom: „Zašto se mi doveli ovu rugobu?“, isleći da ga neće razumeti. Ona mu je pak odgovorila: „Žao mi je što nisam dovoljno lepa za King Konga“.

Kate Winslet

Još jedna Oskarovka, nominovana čak 9 puta, bila je na meti kritika još od tinejdžerskog doba. Na audicijama nije dobijala uloge jer je bila ‘predebela’. Srećom, to nimalo nije poljuljalo njeno samopouzdanje, već je upo**o svima uspela da pokaže koliko je zapravo lepa i talentovana.

Sarah Jessica Parker

Iako se nekima ne dopada kako izgleda, neospo**o je da je ostvarila legendarne role na malom i velikom ekranu. Generacije žena žele da budu oput nje, a pored uspešne glumačke karijere, postigla je mnogo i na polju biznisa. Čak se našla i na listi Najmanje seksi žena današnjice magazina Maxim 2007. godine, i to na vrhu. Ali to nije ni malo uticalo na nju.

Jennifer Lawrence

Jennifer je toliko talentovana i zabavna sa divnim smislom za humor. Danas je uzor milionima mladih širom sveta kao neustrašiva junakinja trilogije Igre gladi. Ipak, nakon premijere prvog dela kritikovali su je da je ‘predebela’. Malo ko joj danas može išta zameriti jer sa 25 godina ima i Oskara i tri Zlatna globusa.

Lena Dunham

Lena Dunham je prezauzeta uživanjem u uspehu koji je poslednjih godina postigla da bi je bio uopšte briga šta ko kaže o njoj. Svi se sećaju da su mnogi kritikovali i nju i seriju Girls u kojoj glumi i govorili da je nerealistična. Možda je to bilo i zbog toga što su joj svi parneri bili previše lepi za nju i činjenice da neko kao Lena ne bi mogao da bude uz tako seksi momke.

Mindy Kaling

Mindy je danas jedna od najpoznatijih komičarki u Holivudu, koja uz veliki talenat za glumu pokazuje i da je sjajni pisac. Zanimljiva je činjenica da su joj  producenti tražili da ide na audiciju za spostvenu seriju koju je napisala. Još je luđe da nije dobila ulogu nakon audicije jer nije bila dovoljno lepa da glumi sebe. Samo u Holivudu, zar ne?

Winona Ryder

Ona je bila seks simbol 90-ih. I tada su svi znali da ako želite da budete seksi, morate izgledati poput Winone. Deceniju i više kasnije ova sjajna glumica i dalje izgleda sjajno. Ali na početku krijere u Holivudu govorili su joj da nije dovoljno lepa.

Pročitaj i: Afere koje su ih koštale braka!

Ove poznate ličnosti nisu mogle da odole preveri, ali ono što je još bolnije za njihove supruge je činjenica da su ih prevarili da dadiljom

POSLEDNJE VESTI