Prati nas

Jennifer Lopez o vezi sa Rodriguezom: Ne znam da li ću se udati za njega

Extra

Jennifer Lopez o vezi sa Rodriguezom: Ne znam da li ću se udati za njega

Popularna pevačica uživa u vezi onakvoj kakva je sada.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez na Met Gali 2018

Jennifer Lopez ne zna hoće li se udati za Alexa Rodrigueza, a uprkos novinskim natpisima, tvrdi da još uvek nisu vereni.

Četrdeset devetogodišnja pevačica gostovala je u emisiji kod Ellen TheGeneres , prilikom čega je izjavila da ne zna da li će se udati za svog dečka, Alexa Rodrigueza. “Dopisivali smo se danas, rekao mi je da ćete se veriti” ,  našalila se voditeljka.

Ellen je dalje izjavila da smatra da njih dvoje treba da se venčaju jer, kako kaže, izgledaju veoma srećni zajedno. “I jesmo srećni” , odgovorila je pevačica. “Zajedno smo već nekoliko godina, jako je lepo.” 

DeGeneres je dalje nastavila razgovor i predložila da se njihova veridba i venčanje dogodi za vreme Božića, a onda je otkrila da je Rodriguez rekao da će joj pokloniti nešto lepo, pažljivo ali ne luksuzno i skupo.

Rekao je nešto što nije luksuzno?” , upitala je Lopez sa čuđenjem. “Ma daj, nije valjda da radimo ovoliko ni zbog čega … slažem se za ostatak, dodala bih i romantično.” 

Pevačica je istakla da još ne zna šta će pokloniti svom izabraniku za Božić jer još nije trenutak da razmišlja o tome. “O Božićnim poklonima razmišljam tek od prvog decembra, a još uvek nije taj datum” , našalila se.

Lopez je ranije izjavila da ne žuri sa veridbom i venčanjem i da za sada uživaju zajedno što je jedino bitno.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top
Overlay