Jennifer Lopez bez šminke pokazala kako izgleda njena prirodna kosa

Fotoaparati američkih paparaca često slikaju Jennifer Lopez, koja važi za jednu od najglamuroznijih slavnih dama. Ipak, često ima običaj da svoje pratioce „počasti“ i fotkama prirodnog izgleda, što je ovog puta i uradila, samo sa neobičnim izgledom svoje kose.

Poput brojnih koleginica sa javne scene, 52-godišnja pevačica i glumica često menja frizure, a poslednjih godina pokazala se velikom ljubiteljkom ispravljanja kose od kojih se ovih dana nakratko odmorila.

Na svojoj novoj selfi fotografiji, latino diva osvanula je sa blago kovrdžavom bob frizurom i bez trunke šminke u svrhu promovisanja proizvoda sa potpisom njenog brenda „J Lo Beauty“ još jednom pokazujući svoj mladolik izgled u šestoj deceniji života.

Ipak, dozu glamura istakla je dodatkom od kojeg se poslednjih meseci ne odvaja, a reč je o personalizovanm termostatu za kafu, obloženim Svarovski kristalima kakvih u kolekciji ima nekoliko.

Latino diva se inače nekoliko puta našla na udaru kritika zbog razlike na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu i onih iz stvarnog života. Ipak, sada se svi slažu u tome da je njen telo izgled vredan divljenja i može biti uzor mnogim ženama.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI