Jennifer Lopez bez šminke pokazala kako izgleda njena prirodna kosa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Fotoaparati američkih paparaca često slikaju Jennifer Lopez, koja važi za jednu od najglamuroznijih slavnih dama. Ipak, često ima običaj da svoje pratioce „počasti“ i fotkama prirodnog izgleda, što je ovog puta i uradila, samo sa neobičnim izgledom svoje kose.

Poput brojnih koleginica sa javne scene, 52-godišnja pevačica i glumica često menja frizure, a poslednjih godina pokazala se velikom ljubiteljkom ispravljanja kose od kojih se ovih dana nakratko odmorila.

Na svojoj novoj selfi fotografiji, latino diva osvanula je sa blago kovrdžavom bob frizurom i bez trunke šminke u svrhu promovisanja proizvoda sa potpisom njenog brenda „J Lo Beauty“ još jednom pokazujući svoj mladolik izgled u šestoj deceniji života.

Ipak, dozu glamura istakla je dodatkom od kojeg se poslednjih meseci ne odvaja, a reč je o personalizovanm termostatu za kafu, obloženim Svarovski kristalima kakvih u kolekciji ima nekoliko.

Latino diva se inače nekoliko puta našla na udaru kritika zbog razlike na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu i onih iz stvarnog života. Ipak, sada se svi slažu u tome da je njen telo izgled vredan divljenja i može biti uzor mnogim ženama.

POSLEDNJE VESTI