Prati nas

Katarina Grujić u vezi sa fudbalerom?

Vesti

Katarina Grujić u vezi sa fudbalerom?

Pre samo nekoliko dana javnost je saznala da je Katarina Grujić okončala svoju višemesečnu romansu sa biznismenom Kostom Obradovićem. Međutim, mlada pevačica, sudeći prema glasinama, nije dugo samovala.

“Osećam se savršeno, vidi se po meni. Pripremam svoj album, neke stvari se nisu desile u pravom trenuktu. Najbolje je neke stvari ostaviti iza sebe, jednostavno, ako ne ide, ne treba mučiti ni jedno ni drugo u vezi. To je možda bio pravi korak, posvećena sam karijeri, mlada sam. Po prvi put mi prija samoća, snalazim se odlično u tome,” izjavila je tada Katarina.

Kako se šuška po estradnim kuloarima, Grujićeva je odmah nakon raskida započela vezu sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom, piše Republika.rs.

Ognjen igra za fudbalski tim iz Atine, a kako Kaća već neko vreme boravi upravo u grčkoj prestonici, naslućuje se da slobodno vreme provodi upravo sa Vranješom.

Još jedan dokaz ovih spekulacija jeste identična fotografija koju su nedavno oboje postavili na svoje profile na Instagramu.loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Mira

  11. 05. 2018. at 08:56

  Ova kao Bekvalceva..

 2. Hshsh

  11. 05. 2018. at 11:16

  Pa neka ih menja hvala bogu dok moze

 3. Ana

  11. 05. 2018. at 12:29

  Spekulacija.

 4. Ika

  11. 05. 2018. at 13:28

  Rekao bih da se cuva za brak

  lol

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top