Connect with us

Katarina Rebrača svoje ponašanje objašnjava neznanjem, krivicu prebacuje na majku???
Vesti

Katarina Rebrača svoje ponašanje objašnjava neznanjem, krivicu prebacuje na majku???

Otkriveni su novi detalji u slučaju Katarine Rebrače, koja je prošle nedelje uhapšena zbog optužbi da je proneverila ogromnu svotu novca koji je bio prikupljen za obolele od raka dojke.

Kako upućeni izvor kaže za list Press, Katarina se trenutno brani time da nije znala da novac iz fonda ne može da koristi i u privatne svrhe, pa je za svoje potrebe kupovala haljine, nakit, cipele. Kako ona kaže, majka Sandrina Bogunović joj je rekla da to sme da uradi (?!?!?).

“Katarina je u poslednjim razgovorima sa inspektorima pokušala da se vadi na svoju pravnu neukost. Objašnjavala je da je mislila da pare iz fonda može da koristi kako hoće, pa i da troši na lične potrebe. Čak je u jednom trenutku rekla da joj je majka Sandrina Bogunović rekla da ništa ne brine i da može da slobodno raspolaže tim parama! – kaže sagovornik Pressa iz istrage. Prema njegovim rečima, Katarina pokušava da potrošnju para na lične potrebe opravda kao “troškove marketinga”.

Ona priznaje da je od para skupljenih za borbu protiv raka kupovala sebi haljine, cipele, minđuše, parfeme, da je plaćala najam džipa… Ali, ona objašnjava da je to radila zato što je to ulaganje u marketing jer, kako kaže, ne bi mogla da animira javnost za borbu protiv raka u starim krpama i polovnim kolima… Na primer, na pitanje zašto je parama iz fonda kupila minđuše od nekoliko stotina hiljada dinara, ona je odgovorila da je imala važno gostovanje na televiziji i da je morala da izgleda atraktivno” – prenosi sagovornik Pressa.

izvor: pressonline.rs

Pročitajte još i:  Katarina Rebrača: U zatvoru sam shvatila koliko znači sloboda!
Loading...
59 Comments

59 komentara

 1. Sta te briga?mrs!

  17/04/2010 at 2:15 pm

  Znaci obruka se zena do bola!

 2. sexy

  17/04/2010 at 7:03 pm

  katarina je zaista prelepa zena, ali ovo sto je uradila rusi njenu sliku u mojim a verujem i u ocima mnogih ljudi…jedno se pitam”zasto prelepe osobe, bilo zene ili muskarci, moraju da budu ovako ruzni iznutra?”… a zar nije bilo bolje da je onako lepa bila i iznutra???u svakom slucaju joj treba suditi, jer je uradila nesto cemu mora da se stane na put!!!

 3. monte_krista

  17/04/2010 at 8:20 pm

  sa ovakvom odbranom i treba je strpati u zatvor. a i u neku vaspitno-obrazovnu ustanovu, ili gde god mogu da je nauče nekoj moralnosti. glupača.

 4. laki

  17/04/2010 at 9:26 pm

  Narode dajte da pokrenemo inicujativu da se opet uvede smrtna kazna jer ovakvi skotovi ne zasluzuju vise nista od zivota

 5. car

  19/04/2010 at 8:14 am

  Sto je naivna sram je bilo od guzice kada obraza nema*Treba je javno objesiti na Terazije zajedno sa majkom*Tipicna SRBIJA sve lopov do lopova a kazne nikolike*

 6. Kazna

  20/04/2010 at 2:56 pm

  Draga moja glupa Katarina…..

  Gresi su ti oprosteni, ali samo jedno nemoj zaboraviti, DOBRO SE DOBRIM VRACA…ZELIMO TI DA JEDNO JUTRO USTANES I OSETIS ISTO TO ZA STA SI SKUPLJALA PARE…SRAM TE BILO,PREVARO JADNA I BEDNA….

 7. AmazonkA

  20/04/2010 at 5:35 pm

  Nije ona uopshte glupa, vec zna da joj je to najbolja odbrana, jer se pri odredjivanju kazne ocenjuje i savesnost pochinioca krivichnog dela. Veshtica odvratna…

 8. Jana

  21/04/2010 at 10:22 pm

  ” Iju… Pa ja nisam znala da ne smem da trosim pare koje su tudje… Boze, bas sam se iznenadila. Pa ja sam misla da su oni meni dali da se malo popravim finansijski!” Bas…

 9. Minna

  27/04/2010 at 10:34 am

  Buahhahahah…Ko o cemu : KURWA O POSTENJU!!!!!!:) hAHAHAH……..:p

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top