Poznati otvorili novu baštu restorana Pevac

Sara je bila zadužena za odličnu muzičku podlogu večeri!

O razlogu gužve u četvrtak veče u centru grada brujale su društvene mreže nekoliko sati ranije: otvara se bašta bar & restoran Pevac.

Kultni beogradski restoran sa tradicijom dugom preko 50 godina sinoć je otvorio renoviranu baštu koja će sa bogatom ponudom koktela i rafiniranom internacionalnom kuhinjom biti utočište od gradske vreve i sparine hedonistima, trendseterima kao i osobama iz sveta biznisa.

Prisutni gosti nisu krili oduševljenje novim izgledom bašte kojom dominiraju romantično osvetljenje, udobni separei i cvetni aranžmani pa su sa zadovoljstvom koračali crvenim tepihom i pozirali fotografima.

Vrhunac otvaranja bila je live interpretacija glavne zvezde večeri, Sare Jovanović koja je uz pratnju na starom masivnom klaviru, ušavši u šank bara, otpevala pesmu “Man down” i na taj način ulepšala ovu posebnu noć.

Od poznatih ličnosti bili su : Viktor Troicki, Sara Jovanović, Marijana Mićić, Minja Subota, Nenad Marijanović, Nevena Božović, Vuk Brajović, Marko Đurovski, Sara Dimitrijević, Ivana Milović, Mare Milošević, Katarina Rebrača, Ana Sakić, Boban Spasojevića, Romano Rossi i mnogi drugi, a domaćini su na očigled brojnih zvanica započeli još jedno kvalitetno prestoničko leto.

Viktor Troicki, Igor Miklja, Vuk Brajović
Ivana Milović i Sara Jovanović
Marijana Mićić
Marko Đurovski
Nevena Božović
Katarina Rebrača

 

Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI