Prati nas

Khloe Kardashian otkrila ime kćerke

Extra

Khloe Kardashian otkrila ime kćerke

Radosna zbog prve kćerke ET

Četiri dana nakon što se porodila, Khloe Kardashian otkrila je na Instagramu i zvaničnom sajtu ime kćerke.  Ona ju je nazvala True (Istina), a prema prvim informacijama, kada se rodila bila je duga 53 cm i teška 2,7 kilograma.

“Naša mala devojčice, True Thompson, ukrala nam je srca i preplavila osećanjem ljubavi. Blagoslovena sam što mogu da poželim dobrodošlicu u porodicu ovom anđelu. Mama i tata te vole, True,” napisala je ona na Instagramu.

Tridesetrogodišnja TV zvezda i njen momak košarkaš Tristan Thompson postali su roditelji kćerke u četvrtak u Klivlendu. Thompson ima i 16-mesečnog sina Princa Olivera iz prethodne veze.

Vesti o porođaju prvo je potvrdila baka Kris Jenner, koja je na Instagramu napisala da je ponosna što je ponovo postala baka. Danas je dodala da je veoma ponosna, jer njena unuka nosi ime njenog dede, koji se zvao True Otis Houghton.

Vesti o imenu kćerke stižu nekoliko dana nakon što se u javnosti pojavio snimak na kome se Thompson ljubi sa nepoznatom devojkom, u trenucima kada se Khloe porađala.

2 komentara

2 Comments

  1. Zorannah

    17. 04. 2018. at 14:42

    Cestitamo ! Ja sam na coachelli bila

  2. Minaž

    17. 04. 2018. at 18:12

    Ma boli me uvo..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top