Search
Close this search box.

Skandal na internetu: Khloe Kardashian greškom objavila neobrađenu fotografiju

Khloe Kardashian se neprijatno iznenadila kada je prošlog vikenda njena neobrađena fotografija u bikiniju počela da se širi društvenim mrežama.
Na slici nosi minijaturni bikini s leopard printom, kosa joj je svezana u rep, na licu nema šminke, dok struk izgleda nešto širi, a grudi joj nisu ni približno bujne kao na ostalim fotografijama. Pomenutu fotku je naime greškom objavila njena asistentkinja, zbog čega starletin PR tim uklanja sve tragove. Oni prijavljuju sve objave zbog kršenja autorskih prava, prenosi “Daily Mail”. “Uređena fotografija u boji snimljena je tokom privatnog porodičnog okupljanja, a pomoćnica ju je greškom objavila na društvenim mrežama. izgleda lepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i jednostavno ne želi da internetom kruži fotografija koja nije ni bila namenjena objavljivanju”, rekla je Tracy Romulus, glavna direktorka marketinga za brend KKW.
Oglasila se i Khloe, navodeći da se godinama borila sa lošim komentarima na račun svog izgleda – ljudi su joj govorili da je „debela sestra“, „ružna sestra“, zbog čega je mršavila. „Fotografija objavljena prethodne nedelje je prelepa. Ali kao neko ko se godinama bori sa izgledom, kada je fotografija na kojoj vam se ne dopada kako izgledate objavljena bez vaše dozvole, imate pravo da tražite da se ukloni,“ navela je.

POSLEDNJE VESTI