Prati nas

Khloe Kardashian potvrdila trudnoću emotivnom objavom

Život

Khloe Kardashian potvrdila trudnoću emotivnom objavom

Nakon višemesečnih spekulacija, najmlađa Kardashian sestra, Khloe Kardashian, potvrdila je da je trudna i da će ona i njen partner, NBA igrač Tristan Thompson postati roditelji.

U emotivnoj objavi na Instagramu, TV zvezda objavila je fotografiju trudničkog stomaka i dugačak tekst u kome se zahvaljuje porodici, partneru ali i bogu.

“Moj najveći san se ostvario! Dobićemo bebu! Čekala sam i pitala se, ali Bog je sve vreme imao plan. Znao je šta radi. Trebalo je da mu verujem i budem strpljiva. Još uvek ne mogu da poverujem da je naša ljubav napravila novi život,” napisala je, a potom se obratila partneru.

“Tristane, hvala ti što me voliš i tretiraš kao kraljicu. Zbog tebe sam uvek lepa. Na kraju, hvala ti što ću zbog tebe postati MAMA! Zbog tebe je ovo iskustvo čarobnije nego što sam mogla da ga zamislim. Nikada neću zaboraviti koliko si divan prema meni. Ljubavi, hvala što me usrećuješ,” napisala je Khloe.

Ona se zahvalila i porodici i prijateljima, koji su tajnu čuvali ovako dugo. “Želeli smo da u divnom trenutku uživamo što je duže moguće. Hvala na razumevanju,” završila je ona.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top