Prati nas

Khloe prvi put o preljubi: Zašto je i dalje sa Tristanom

Extra

Khloe prvi put o preljubi: Zašto je i dalje sa Tristanom

Khloe Kardashian je napokon progovorila o svojoj odluci da ostane s Tristanom Thompsonom nakon što je košarkaš uhvaćen u preljubu s nekoliko žena.

Na objašnjenje ju je podstakla jedna obožavateljka koja je na Twitteru napisala da je razočarana Khloeinim izborom.

“Volim i obožavam Khloe Kardashian, ali sam jako razočarana jer je ostala s tim bezveznim Tristanom. Stalno priča o ženama koje znaju koliko vrede i kada treba da odu, a kad je vreme da ona ode, licemerna je”, napisala je korisnica twittera koja koristi nadimak Queen Persia.

Khloe joj je brže-bolje odgovorila, što je ujedno prvi put da se oglasila na ovu temu.

“To baš i nije istina. Nemaš pojma što se događa u naša četiri zida niti koliko je snage potrebno da koegzistiramo u ovoj situaciji. Ja sam ponosna na svoju snagu. Cenim tvoje mišljenje i nadam se da se ono odnosi i na sve ostale koji se nalaze u istoj situaciji”, napisala je Khloe.

Queen Persia joj je zatim poručila da nije imala nameru da je osuđuje.

“Obožavam te, devojko. Ti si uzor milionima devojaka, a tvoji fanovi su zaštitnički nastrojeni jer ne želimo da ti neki glupan opet slomi srce. To je sve”, napisala joj je obožavateljica na što joj je Khloe poručila da je voli i ceni zbog toga.

Dan ranije Khloe se takođe osvrnula na napise da je ‘umirala od dosade’ i izgledala ‘tužno’ na večeri s Tristanom i njegovim prijateljima u Los Angelesu.

“Zapravo, bilo je mi odlično. U pitanju je bila velika rođendanska večera za prijatelje, a kao nova mama sam jeb*** umorna! Nemam baš puno energije kada sam budna posle 10 uveče ovih dana. Moja ćerka ide na spavanje dva sata ranije pa imam nekoliko sati da budem odrasla, iako bih bila radije kod kuće s njom. Ali, juče sam dala sve od sebe,” poručila je novinarima.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top