Prati nas

Klinci na najslađi mogući način prekinuli tatin intervju uživo

Extra

Klinci na najslađi mogući način prekinuli tatin intervju uživo

Deca su odlučila da se poigraju sa tatom dok je davao intervju (foto: Screenshot)

Deca su odlučila da se poigraju sa tatom dok je davao intervju (foto: Screenshot)

Veoma je nezgodno kada vas prekinu tokom važnog izlaganja, a ako ste to dogodi još u televizijskom prenosu uživo, može biti i veoma frustrirajuće.

Srećom, dopisnik BBC-ja Robert E.Kelly uspeo je da ostane smiren. Ekonomski stručnjak je putem Skypa za britansku televiziju govorio o trenutnoj situaciji u Južnoj Koreji, kada je jedno njegovo dete upalo u kancelariju. Odatle je sve krenulo nizbrdo na najslađi mogući način.

Tata je mirno pokušao sa skloni devojčicu iz kadra, međutim nakon nje je u sobu ušlo i drugo dete u šetalici, ali je izbezumljeni pogled žene koja je došla da ih vrati natrag (verovatno dadilje) sve dodatno nasmejao.

Pogledajte ovaj urnebesni video.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. b

  10/03/2017 at 6:54 pm

  pa ne znam sad koliko je najsladji… s’obzirom da je njegov izraz lica sve rekao :” Smrdljiva kineskinjo , plaćam te 2dolara po satu i ti nisi u stanju da sacuvas 2 kristave, dosadne bebe! Dobijas otkaz i sva tvoja porodica gubi azil i vraca se u Kinu! Zenu ima da pretucem sto je dozvolila da zaposlimo kineskinju!” …..tako da jedino na sta mogu da mislim je ova sirota bebisiterka. Zato sto ce sigurno nastradati ni kriva ni duzna.

 2. oooo

  11/03/2017 at 1:21 am

  Zena ulazi prestravljena u sobu i vuce bebu i dete za ruku napolje iz sobe. Kod vrata dete pada i ona u histericnom strahu (valjda od otkaza) nastavlja da vuce dete po podu. Meni ovde apsolutno nista nije simpaticno i smesne. Covek je idiot koji je trebao da ustane i isprati svoje dete napolje iz sobe ili ga smesti kod sebe u krilo. Ovako je svima jasno da je covek kreten.

 3. Tammy

  11/03/2017 at 5:26 am

  Ta “smrdljiva kineskinja” nije bebisiterka vec njegova zena! @b

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top