Connect with us

Kristen Bell zaprosila Daxa Sheparda!
Extra

Kristen Bell zaprosila Daxa Sheparda!

Kristen je 2012. godine izjavila da se ona i Dax neće venčati dok brak ne bude dozvoljen svima

Nakon što je vrhovni sud u Americi proglasio član o sklapanju brakova koji diskriminiše gej parove neustavnim, mnoge Holivudske zvezde su slavile, a Kristen Bell je obeležila ovaj datum – ali na vrlo specijalan način!

Sada kada je zvanično proglašeno da u Americi homoseksualni parovi imaju ista prava kao i heteroseksualni, Kristen Bell je, kao i mnoge druge zvezde, proslavila ovu činjenicu, zaprosivši svog verenika Daxa Sheparda, sa kojim je već četiri godine! Ona je na svom Twitter profilu napisala da je presrećna što je ovaj član u zakonu proglašen neustavnim a odmah zatim se obratila svom vereniku i napisala “Hoćeš li da me oženiš?

Dax je naravno odgovorio potvrdno: nakon što je i on napisao da je presrećan što je dosadašnji zakon o sklapanju brakova ukinut, veselo je tvitovao “A sada hajde da realizujem svoje ogromno, gej venčanje sa Kristen Bell!

Ova odluka poznatog para i nije iznenađenje budući da je glumica 2012. godine javno rekla da se njih dvoje neće venčati dok brak ne bude legalizovan svima, bez obzira da li su homoseksulaci ili strejt.

U.H.N. / Tracara.com

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. lallalalallalalla

    27/06/2013 at 10:27 pm

    kako slatko

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top