Search
Close this search box.

Ona je bila glas Tračare: Kristen Bell otkrila da li će se pojaviti u novim epizodama kultne serije

Kompanija Warner Media pre nekoliko dana saopštila je da će početkom naredne godine predstaviti nove epizode Tračare, nastavka kultne serije o bogatoj deci sa Menhetna.
Nove epizode emitovaće se ekskluzivno na streaming servisu HBO MAX koji počinje sa radom 2020. godine, ali još uvek nije potvrđeno da li će se iko od originalne postavke u kojoj su bili Blake LivelyLeighton Meester Penn Bedgley pojaviti u novim epizodama. Kristen Bell, koja je od prve do poslednje epizode čitala tekstove sa sajta koji je objavljivao tračeve, otkrila je da li ćemo ponovo slušati njen glas.
Na pitanje novinara da li bi reprizirala rolu, odgovorila je. „Možda. Nikada neću reći,“ u stilu u kome je to izgovarao njen lik u seriji. Za sada su, nažalost, male šanse, da će se iko iz originalne postavke pojaviti u novim epizodama, bar ne u glavnoj ulozi. Radnja serije dešava se osam godina nakon što je ugašen sajt, a nova generacija tinejdžera iz njujorške privatne škole otkrivaju Tračaru. Novi nastavci baviće se i uticajem društvenih mreža na živote mladih.

POSLEDNJE VESTI