Prati nas

Kristina Bekvalac na meti hakera

Vesti

Kristina Bekvalac na meti hakera

Kristina Bekvalac na meti hakera!

 

Stilistkinja Kristina Bekvalac baš nema sreće sa društvenim mrežama. Do skoro se neki opsednuti fan na Twitteru služio njenim likom i delom, davao intervjue, izjave za novine, dopisivao sa poznatim ličnostima… Angažovanjem odeljenja policije za visokotehnološki kriminal otkriveno je da se radi o maloletnoj devojčici, koja je opsednuta sestrama Bekvalac.

Međutim, najmlađa sestra Bekvalac doživela je još veću neprijatnost na jedinoj društvenoj mreži na kojoj ima otvoren profil: neko joj je upao na Facebook i objavljivao nebulozne statuse. Prvo je osvanuo status “Pomirila sam se sa mužem”, ali kada se nakon toga pojavila rečenica: “Glupa sam”, bilo je jasno da je neko zloupotrebio njen nalog na toj društvenoj mreži.

“Krstina je još na Exitu izgubila telefon, a juče ga je očigledno neko našao i iskoristio to što je na njemu bila ulogovana na Facebook profilu, pa je odlučio da se poigra. Tako su se pojavljivali neki nebulozni postovi poput “Poremećena sam”, “La la la”… No, njeni prijatelji su odmah shvatili da nešto nije u redu, a i ona ih je obavestila”, rekao je za Alo izvor blizak stilistkinji.

P.Ž./Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. Magda

  26/08/2012 at 1:16 pm

  Jadna ona..
  Dosadila ta zaboga stiliskinja i Bogu i narodu .

 2. BOOM!

  26/08/2012 at 1:31 pm

  Sama sebe hakuje!! I hakovan joj je mozak!

 3. Ana

  26/08/2012 at 2:50 pm

  @Boom! ona nema mozak ako nisi primetio :D

 4. Smoren Dečko

  26/08/2012 at 5:24 pm

  fora sa ukradenim telefono je skrz izlizana
  trebaju da smisle nesto

 5. Koala :)

  26/08/2012 at 9:26 pm

  Sada neću moći da spavam koliko me ovo brine…

 6. IRONIJA

  26/08/2012 at 9:32 pm

  Ovo je vec postalo nacionalno pitanje,ipak je to kristina bekvalac! osoba koja je zaduzila srpsku naciju svojim talentom,obrazovanjem,lepotom,pojavom…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top