Prati nas

Kylie Jenner će ćerku nazvati po leptiru?

Vesti

Kylie Jenner će ćerku nazvati po leptiru?

Nakon North, Sainta, Dream i Chicago Kardashian/Jenner porodica je smislila još jedno unikatno ime

Samo zato što sada svi znamo da Kylie Jenner jeste bila trudna i da je na svet donela ćerku, ne znači da je misterijama došao kraj. Sada je vreme da mediji i fanovi saznaju kako su ponosni roditelji nazvali mezimicu, a Twitter je siguran da je pronašao odgovor.

Ako su fanovi u pravu, onda će se prva ćerka Kylie Jenner zvati Butterfly. Dokaz za ovu teoriju su pre svega pronašli u klipu koji je Kylie pre dva dana objavila na YouTubu.

Naime, ako pažljivo pogledate video, primetićete da je dečija soba koju su preuredili za malenu devojčicu puna motiva leptira, a na policama su i dečije knjige sa leptirima u glavnim ulogama. U jednoj sceni Kylie čak ima i ogromnu ogrlicu sa privescima leptirima, i jednu manju sa natpisom ‘Baby Girl’.

Osim toga, fanovi ističu i da Kylie i Travis imaju istu tetovažu leptira, da je Travis pre 9 meseci objavio pesmu Butterfly Effect, a ne smemo zaboraviti ni fotografiju koju je Kylie objavila pre par meseci kojom je pokazala roze prstenje u obliku leptira, i koju su mnogi tada shvatili kao dokaz da Kylie čeka devojčicu.

Postoji još jedna teorija, a to je da će se devojčica zvati Mariposa, što na španskom znači leptir. Ova teroja je nastala jer je Kylie novu kolekciju Lip kita nazvala skraćeno Posie, a Kris Jenner je tu kolekciju već označila kao omiljenu.

Ovo su za sada sano spekulacije, pa se nadamo da će poznata porodica uskoro otkriti ime male devojčice.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top